INGREDIENTAI (6 procijų)
250 g karštai rūkytos antienos file
2 vnt. duonelės su sėklomis
25 g. Mocarelos sūrio ( kieto)
20 g. salotų lapų
4 vnt. pomidorų
Padažui :
2 a.š. švelnių garstyčių
80 g. graikiško jogurto
2 a.š. citrinos sulčių
1 a.š. medaus
1 vnt. česnako
1/3 a.š. ciberžolės
GAMINIMAS (25 MIN)
1.Duonelę pjauname išilgai pusiau , bet iki galo neįpjauname.Daliname pusiau.
2.Lygiomis dalimis išmaišome jogurtą su garstyčiomis ir pagal poreikius dedame išvardintus ingredientus. Ragaukite .
3.Padažu ištepame abi duonelės puses ,dedame salotas,pomidorus,sūrį,griežinėliais pjaustytą antienos filė.
4.Paruoštus sumuštinius rekomenduoju dėti į popierinius sumuštinių maišelius.Bus patogiau valgyti ir padažas neištekės.
Skanių akimirkų !!!
Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt