INGREDIENTAI
1/2 st. migdolų
1/3 st. lazdynų riešutų
1/4 st. anakardžių
1/4 st. saulėgrąžų
1/4 st. moliūgų
1/3 st. džiovintų uogų
1 valg. š. kokosų aliejaus, ištirpinto
2 valg. š. datulių sirupo ar kito saldiklio
GAMINIMAS (20 MIN)
Riešutus stambiai sukapoti peiliu. Inde sumaišyti visus ingredientus. Įkaitinti orkaitę iki 140 laipsnių temp. Riešutų, sėklų ir džiovintų uogų mišinį paskleisti ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos. Kepti apie 7 min., tada mentele pamaišyti mišinį, stengiantis riešutus, sėklas, džiovintas uogas apversti kita puse. Vėl kepti 7 min. Atvėsusius laikyti šaldytuve iki savaitės.
Recepto autorius: http://vegimuki.com