INGREDIENTAI
125 g. minkšto sviesto
125 g. cukraus
3 vnt. kiaušinių
2 a.š. vanilinio cukraus
175 g. miltų
3 a.š. kepimo miltelių
1/2 kg. obuolių
70 g. migdolo riešutų plokštelių
GAMINIMAS (1 VAL)
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Išklokite kepimo popieriumi torto/pyrago formą. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius, gerai išmaišant viską. Sumaišykite su miltų mišiniu ir įmaišykite obuolių gabaliukus. Iškrėskite tešlą į paruoštą formą ir apibarstytkite viršų migdolo plokštelėmis. Pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 30 – 40 minučių, kol iškeps. Skanaus!
Recepto autorius: https://annacooksatnights.wordpress.com