Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Sezono atradimas - antigripinas

2011-11-04
Publicējiet savu rakstu

Prieš gripą, paršalimą ir imunitetui stiprinti pataria nepriklausomas mitybos ir kulinarijos ekspertas VINCENTAS SAKAS

Kaip V. Sakas teigia, antigripinas tai „lietuviams lietuviškas sveikatinantis pagalbininkas, kuris apsaugos organizmą nuo gripo bacilų”.

Dėmesio receptas:

Plakikliu sutrinkite 700g lietuviškų spanguolių, 500g lietuviško medaus, 50g ne kininių, o kaimiškų česnakų, 50g kaimiškų svogūnų. Taip pat sutarkuokite 20g nuluptų laukų krienų (jei neturite, iš bėdos dėkite turguje pirktų krienų), sumaišykite su spanguolėmis, po to įmaišykite 20g lietuviško medaus žiedadulkių, 20g lietuviškos bičių duonelės, 5g šviežiai maltų garstyčių (jei neturite, iš bėdos dėkite parduotuvėje pirktų garstyčių), 5g šviežiai maltų cinamonų, 1g šviežiai maltų aitriųjų paprikų (galima sumalti kavos malūnėliu). Laikykite šaldytuve inde su dangteliu.


30 minučių po to, kai ryte išgėrėte ryžių acto*, išsiskalavote burną rūgštiniu vandeniu, išgerkite šaukštą sveikatinančio Vincento antigripino. Kol siaučia epidemija, Vincento antigripiną gerkite ir vakarais.

* Kas rytą tik atsikėlus išskalaukite burną vandeniu ir išgerkite šaukštą ryžių acto (atkreipkite dėmesį: ryžių actas tik - 2%).
Būtent taip šešis tūkstantmečius elgiasi kinai ir todėl pusantro milijardo žmonių beveik neserga širdies ir kraujagyslių ligomis. Nepatariu užgerti vandeniu, nes ryžių actas labai silpnas ir gerai padeda net tiems, kas serga skrandžio opalige, skundžiasi skrandžio rūgštingumu, sunkumu, bėdomis virškinant. Ryžių actas nesukelia rūgštingumą, o pagerina jo šarmines reakcijas.


Kas neturi laiko, visų šių dalykų antigripino gali užsisakyti ir įsigyti „Žaliojo slėnio “ restorane. Tel. +370 464 73090 begin_of_the_skype_highlighting +370 464 73090 end_of_the_skype_highlighting. El. paštas: info@zaliasisslenis.lt

Nuotrauka: sxc.hu