Žurnalo „Geras skonis” pavasario numeryje taip pat rasite:
Praeitų metų derlių.
- Lietuvių profesionalų komados Vynai.com išrinktas Metų vyno sąrašas. Koks gi yra geriausio proginio vyno trisdešimtukas, kurio kaina svyruoja nuo 12 iki 29 Eur ?
- Pasaulyje renkamas ne tik geriausias vynas ar šampanas, bet ir tyras alyvuogių aliejus. Tad kam gi išdalintos vienintelio pasaulyje ypač tyro alyvuogių aliejaus gido „Flos Olei“ krištolinės taurės?
- „Restaurant & Bar Design Awards“ yra išskirtinis konkursas, kuriame vertinamas
- maitinimo įstaigų interjero dizainas, tad supažindiname su „Geriausio restorano interjero“ nugalėjais. Kas jie? Ir kokį unikalaus restorano ir keturių žvaigždučių viešbučio projektą sukūrė?
- Keliaujantiems ir ieškantiems ypatingų skonių, pateikiame mūsų kaimynų estų 2014 m geriausių maitinimo vietų 50-uką.
2015-ųjų metų prognozes.
- Kokios gastronomijos mados siautės pasaulio virtuvėse? Humusas, austrės, daržovių jogurtas ar micheladas - meksikietiškas alus, gardintas aštriais padažais? Kaip pataikyti į pasaulio madingiausiųjų dešimtuką?
- Naujausios virtuvės dizaino tendencijos. Stalčiai, gartraukiai, stalų paviršiai... sužinokite naujienas tiesiai iš Kelne vykusios baldų parodos!
- Sakoma, gaiviausias oras pavasarį dvelkia drabužių parduotuvėse. Tad... kokios spalvos, siluetai, detalės, kirpimai, audiniai bei jų deriniai madingiausi ateinantį sezoną ?
Pokalbis su Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) prezidentu, virtuvės menininku Dariumi Dabrovolsku. Apie kulinarinius konkursus, Lietuvoje plintantį kulinarinį virusą ir paties prezidento sukurti kulinariniai šedevrai, kvepiantys... šviežia žuvimi ir gaiviais vyšnių ledais.
Skanaus skaitymo!