Gurmaniškiems atradimams kviečia:
Restoranas Esse
- Sriuba: Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir sniego krabų mėsa
- Karštas patiekalas: Veršienos žandai, gaminti žemoje temperatūroje (55 C, 16 val.), su bulvių tyrė, mažomis romaninėmis salotomis ir Porto padažu
- Desertas: Kriaušė, virta raudonajame vyne, patiekiama su saldžiaisiais trupiniais, šokoladu ir vyno glazūra
Išskirtinė pasiūlymo kaina – 20 Eur
I –V nuo 16:00 iki 22:00 val.
Staliukų rezervacija: +370 686 00488 arba info@esse.lt
Galo do Porto -margaspalvės portugalų virtuvės atstovai kviečia paragauti tradicinių šios šalies virtuvės patiekalų Vilniaus gastronomijos savaitės metu, lapkričio 7-13d.
Aušros vartų g. 11, Vilnius
Tel. 370 686 18317
reservations.galodoporto@gmail.com
I-VII 12:00-16:00
Kaina asmeniui 20 Eurų
Imperial Restaurant šefė Aldona Gečienė sukūrė specialų meniu Vilniaus gastronomijos savaitei.
- Krevečių karpačas su mini buffalo mozzarella sūrio gabaliukais ir citrusinėmis salotomis
- Šparagų sriuba su džiovintu Serano kumpiu
- Suvožtinių rinkinys: vienas – su svogūnų džemu ir kepta foie gras, kitas – su jautiena, šonine, sūriu. Viskas patiekiama su batatų traškučiais
Subačiaus g. 2, Vilnius
I - V 18.00 -24.00,
VI 12.00-24.00,
VII 12.00-22.00
Tel. 370 5 2388388
Kaina asmeniui 20 Eurų.
California Tapas & Wine barui taip pat diriguoja šefė Aldona Gečienė, vos prieš kelias dienas atvežusi į Lietuvą auksinį medalį iš Erfurte vykusios gastronomijos olimpiados.
Subačiaus g. 2, Vilnius.
Darbo laikas: I–III – 11:00–01:00, IV–VI – 11:00–05:00, VII – 11:00–01:00
Kaina asmeniui 10 Eurų.
Legendinis Restoranas Neringa Vilniaus gastronomijos savaitės metu siūlo net keletą meniu. Be abejonės, legendinis "Neringos" Kijevo kotletas įtrauktas taip pat.
Gedimino pr.23, Vilnius
Tel. 00 370 52614058, 00370 61694883
I-III 7:00-23:00, IV 7:00-24:00, V 7:00-15:00, VI 8:00-15:00, VII 8:00-22:00
Gastronomijos savaitės kaina asmeniui 10 Eurų arba 20 Eurų.
Pasiruoškite būti pakylėti, viename geriausių sostinės restoranų Telegrafas. Geriausia vieta gurmaniškiems ieškojimams ir atradimams.
- “Buffallo Mozarella “/ “Heirloom” pomidorai / bazilikas, arba
- Omarų “Bisque” / krevetės / “Kalamansi” citrinos gelis
- Juodasis Otas / moliūgų virtinukai „Gnocchi“ / Kinietiškos daržovės „Pak choi“ / žaliosios citrinos kremas, arba
- Antienos šlaunelės „Confit“ / belugos lęšiai / miško grybai / antienos natūralus padažas
- „Panna cotta“ / uogos
Universiteto 14 Vilnius
Tel. (8-5) 220 1600
Gastronomijos savaitės kaina asmeniui 20 Eurų.
Salvete city – lėto maisto filosofijos ir savo ūkyje užaugintų, ekologiškų produktų propaguotojai ir geros virtuvės išmanytojai. Ragaukite, patirkite, žavėkitės.
Gedimino pr.37 Vilnius
Tel. (8-615) 10665
Gastronomijos savaitės kaina asmeniui 20 Eurų.
Žuvinė – šviežios žuvies patiekalų restoranas įsikūręs Vilniaus rotušėje. Ekskliuzyviniai patiekalai, ekskliuzyvinėje vietoje.
Vilnius: Didžioji g. 31 (Vilniaus rotušė)
tel.: +370 682 191 72
vilnius@zuvine.lt
Gastronomijos savaitės kaina asmeniui 20 Eur.
Rishon – pirmasis košerinis mėsos restoranas Vilniuje ir visoje Lietuvoje nustebins Jus naujais ir tradiciniais žydų kulinariniais patiekalais iš įvairiausių pasaulio bendruomenių.
Vilnius, Tilto 3.
tel: +37064033072, info@rishon.lt
Gastronomijos savaitės kaina asmeniui 20 Eur.