Viduriniosios Azijos tautos – vienos vaišingiausių visame pasaulyje. Tai neabejotinai pajusite ir restorane Bukhara: sodrūs, ant gyvos ugnies gaminamų, patiekalų aromatai, ryškūs tradicinių patiekalų skoniai. Pietums ar vakarienei šiame restorane susiplanuokite bent kelias laisvas valandas ir mėgaukitės svetingumu ir patiekalais, kokių Vilniuje nerasite niekur kitur.
Į restoraną geriausia eiti su kompanija, tuomet galėsite išragauti daugiau skirtingų patiekalų. Pažintį su Uzbekų virtuve ir Bukhara meistrų darbu pradėkite nuo Uzbekų virtuvės karaliaus – plovo. Išsirinkite mėgstamiausią šašlyką, kurių čia gaminama bent 10 rūšių, būtinai paragaukite didžiųjų uzbekiškų koldūnų Mantų ir pyragėlių su aviena – Samsa.
Patiekalams gaminti naudojamos sezoninės, vietinės žaliavos. Drąsiai dalinkitės savo pastebėjimais apie patiekalus su restorano komanda, mat meniu čia keičiamas atsižvelgiant į lankytojų pastabas ir pasiūlymus.
Bukhara – originalus pasirinkimas ir ieškant autentiškos vietos pobūviui ar įmonės renginiui. Vienu metu, dvejose salėse, čia gali švęsti iki 100 žmonių, o restorano komanda pasirūpina visai organizaciniais klausimais.