Renginį organizuoja žinomas virtuvės šefas Alain Ducasse ir Prancūzijos Užsienio reikalų bei tarptautinės plėtros ministerija. Šventėje dalyvaujančiuose restoranuose vakarienės metu bus pagerbta prancūzų virtuvė, jos novatoriškumas ir vertybės, kurias ji puoselėja bei malonumas dalintis saugant gamtą ir sveikatą.
Renginio tikslas yra pristatyti prancūzų art de vivre, tradicinius produktus, skatinti turistus atrasti Prancūziją. Šiais metais prancūzišką vakarienę pasiūlys ir 12 Lietuvos restoranų, tame tarpe ir restoranas “Medžiotojų užeiga”.
Aplankykite restoraną 2017 m. kovo 21 d. 19 val. ir paragaukite virtuvės šefo siūlomus patiekalus, susipažinkite su virtuvės meistrų patirtimi bei kūrybiškumu.
Penkių patiekalų degustacinė vakarienė 40 eurų
Prancūziški vynai 15 eurų.
Staliukų rezervacija tel. +370 611 30610 el.paštu: uzsakymai@medziotojai.lt