Šį kartą Jums pristatome įdarytą kalakutą, kuris galėtų būti ne tik džiaugsmas Jūsų svečiams, bet ir pagrindinis šventinio stalo akcentas.
Kalakutas įdaromas klasikiniu būdu – obuoliais ir slyvomis. Skirtingai nei kitų patiekalų, kalakuto marinavimo procesas gana ilgas – šešios ar net septynios dienos. Marinuojama saldžiarūgščiame marinate su antaniniais obuoliais.
Kad kalakutas būtų minkštas ir sultingas, kepamas žemoje temperatūroje apie 6-7 valandas.
Gardžiai paruoštas ir papuoštas įdarytas kalakutas gali puikuotis ir ant Jūsų stalo!
Kur galite kalakutą įsigyti? Žinoma, kad tik kavinėje-parduotuvėje „Hanos svetainė“, įsikūrusioje pačiame Vilniaus centre, bei parduotuvėje-kavinėje-bare „Mažoji Ragainė“, esančiame Pilaitės mikrorajone, Žukausko g. 26.
Živilė Kleivaitė
Meniu.lt informacija