5 erdvės klasikinėms / Modernioms/ Karališkoms vestuvėms
AMBER LOUNGE Šviesi, gintaro šilumą atspindinti salė. Gobelenais puošta erdvė yra sujungiama su kiemeliu bei židinio kambariu, kas sutei kia įvairovės Jūsų šventei. Talpa: banketas – iki 39 svečių, furšetas – iki 80 svečių.
BALL ROOM Erdviausia ir šviesiausia salė. Šioje erdvėje puikiai juntamas XVI a. dvelksmas, kuris Jūsų renginį apgaubs ypatinga nuotaika.
Talpa: banketas – iki 60 svečių, furšetas – iki 100 svečių.
CRYSTAL LOUNGE Elegantiška, natūralios šviesos kupina erdvė. Žėrintis krištolas praturtina interjerą, o tiesioginis išėjimas į jaukų kiemelį sutei kia žavesio Jūsų šventei.
Talpa: banketas – iki 28 svečių, furšetas – iki 40 svečių.
KIEMELIS PO ATVIRU DANGUM Tarp senamiesčio gatvių įsikūrusiame uždarame viešbučio kiemelyje, puoštame gėlių ir augalų kompozicijomis, ypač jau ku mėgautis šventine vakariene bei muzi kine programa šiltuoju metų laiku. Jame populiaru rengti ne tik vestuvių pobūvius, bet ir santuokos ceremonijas po atviru dangumi!
Talpa: banketas – iki 70 svečių, furšetas – iki 130 svečių.
IMPERIAL HALL Specialiai šiai erdvei interjerą kūrė dizai neriai iš JAV, kurių sumanymus įgyvendino Italijos baldų meistrai. Gintaro spalvos, krištoliniai sietynai, Versace mados namų indai bei krištolo taurės tenkina įnorin giausių jaunavedžių skonį.
Talpa: banketas – iki 32 svečių. Erdviausia ir šviesiausia salė. Šioje erdvėje puikiai juntamas XVI a. dvelksmas, kuris Jūsų renginį apgaubs ypatinga nuo taika. Čia rasite ir didžiausią Lietuvoje šampano pasirinkimą. „Imperial“ tikrai žino, koks yra puikaus vakaro receptas!
Talpa: banketas – iki 60 svečių, furšetas – iki 100 svečių.
Subtiliai prabangus restorano erdvių interjeras diktuoja idėjas klasikinių ar karališkų vestuvių pobūviui. Čia Jūsų svečiai bus pasitikti raudonu kilimu, Jus aptarnaus baltomis pirštinė mis mūvintys padavėjai, maistas bus patiektas krištolo, porceliano ir sida bro induose. Čia Jūs patirsite kulinarinį nuotykį, mėgausitės išskirtiniu dėmesiu ir prabanga alsuojančios kameri nės aplinkos jaukumu.
Įvertinkite virtuvę
Premium klasės restoranas „Imperial“, įsikūręs pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, 5+ žvaigždučių viešbutyje „Ramada Hotel & Suites Vilnius“, – unikali vieta: net išrankiausiems gurmanams jis gali pasiūlyti legendinių foie gras patiekalų, austrių ir omarų, atgabentų tiesiai iš vandenyno gelmių. Tai klasikinės virtuvės restoranas, kuriame neapsieinama ir be prancūziškų, ir be mėgstamų lietuviškų patiekalų (jei to pageidautų jaunavedžiai savo valgiaraštyje).
Vestuvių meniu galite rinktis jau iš parengtų pasiūlymų bei scenarijų, tačiau „Imperial“ restoranui vadovaujanti žinoma Lietuvoje virtuvės šefė Aldona Gečienė, studijavusi legendinio Prancūzijos prezidentų šefo Paulo Bocuse mokykloje, visuomet atsižvelgia ir į jaunavedžių pageidavimus. Ponia Aldona – bene tituluočiausia Lietuvos kulinarė, kuri kasmet savo kolekciją papildo vis naujais tarptautiniais apdovanojimais. Laikantis kulinarijos taisyklių restorano svečiams siūlomas tik aukščiausios kokybės ir sveikas maistas. Švieži produktai – labai svarbus kiekvieno gero restorano kriterijus. Beje, čia rasite ir didžiausią Lietuvoje šampano pasirinkimą. „Imperial“ tikrai žino, koks yra puikaus vakaro receptas!
www.imperialrestaurant.lt
NAKUTIS PHOTOGRAPHY nuotr.