Specialios vakarienės kaina svečiui:
4 patiekalų vakarienės kaina svečiui 49 EUR
5 patiekalų vakarienės kaina svečiui 59 EUR
Specialiai priderinti gėrimai 25 EUR
Šv. Huberto degustacinis meniu
- Naminė duona / „Beurre D’issigny“ sviestas / pirmo spaudimo alyvuogių aliejus iš Andalūzijos regiono
- Naminės elnienos dešrelės / kriaušių ir spanguolių „Chutney“ / kakavos traškutis
- Laivėje augusio bizono „Carpaccio“ / lengvas ąžuolo dūmas / juodųjų trumų kremas / miško žolelės
Symington Family Estates Altano Branco (Portugalija) 100 ml
- Laisvėje augusi antis / be lukšto virtas anties kiaušinis / rūkyta anties krūtinėlė / „Foie Gras Mi-Cuit“ / lengvas bulvių „Parmentier“ su juodaisiais trimitėliais
Chateau Ste. Michelle Gewuerztraminer (JAV) 100 ml
- Karvelis / kepta karvelio krūtinėlė / šlaunelės „Confit“ / baravykų „Ravioli“ / pastarnokų tyrė
Cono Sur Reserva Especial Pinot Noir (Čilė) 100 ml - Elnienos nugarinė / raudonųjų serbentų gelis / naminiai bulvių švilpikai / „Port“ vyno padažas
Achaval – Ferrer Malbec (Argentina) 100 ml
Desertas
- „Mac Macaron“/ juodojo šokolado iš Nikaragvos Respublikos „Ganache“ / aviečių džemas / pasiflora
Torres Floralis (Ispanija) 75 ml
Norėdami rezervuoti staliuką bei išbandyti naujuosius patiekalus skambinkite telefonu arba rašykite e-paštu:
T. +370 5 2201 600 | E. telegrafas.vilnius@kempinski.com
Medžiotojų globėjo Šv. Huberto kultas paplito nuo IX amžiaus, ypač Belgijoje, Olandijoje ir Liuksemburge, o visos Europos medžiotojų bendruomenė Šv. Huberto dieną mini iki šiol. Vilniaus miesto įkūrimas taip pat neatsiejamas nuo medžioklės – anot legendos aistringas medžiotojas kunigaikštis Gediminas, sumedžiojęs didžiulį taurą, sapne išvydo geležinį vilką, kaukiantį ant Neries ir Vilnelės santakoje iškilusių kalvų, žynių patartas, čia įkūrė miestą, tapusį šalies sostine.