Vieno geriausių sostinės restoranų šefas paruošė specialų savaitgalio meniu. Ragaukite krevečių carpaccio, firminį jautienos išpjovos kepsnį, Napoleono tortą su šviežiomis braškėmis. Švęskite savaitgalį su IMPERIAL.
Specialus savaitgalio meniu:
Šaltas užkandis /Cold appetizer
Krevečių carpaccio su rožiniais pipirais ir citrusinėmis salotomis/Shrimp carpaccio with rose pepper and citrus salad
Pagrindinis patiekalas/Main course
Jautienos išpjovos kepsnys CHATEAUBRIAND su demi-glace padažu, keptais baravykais, karamelizuotais šalotės svogūnais
Filet mignon CHATEAUBRIAND style with roasted Porcini mushrooms, caramelized shallots, and demi-glace sauce
Desertas/Dessert
Tortas Napoleon su šviežiomis braškėmis ir baltojo šokolado putėsiai/Napoleon cake with fresh strawberries and white chocolate mousse
Speciali savaitgalio kaina - 33 Eur/asm