Vakarienės ir vynų kaina vienam svečiui – 65 Eur / 224,43 Lt
Laukiame Jūsų trečiadienį, kovo 24 d., 18 val. restorane „Telegrafas“,
„Kempinski Hotel Cathedral Square“ Universiteto g. 14, Vilnius.
SPECIALŪS VAKARIENĖS PATIEKALAI:
- APERITYVAS:
Vynas: Chanson Pere & Fils Vire Clesse 2012
„Amuse-bouche" / austrė iš Bretanės / „Roscoff“ svogūnėlių ir raudonojo vyno actas / citrina
Vynas: Chanson Pere & Fils Chablis 2013
- ŠALTASIS UŽKANDIS:
Antienos „Rilliete“ / vaisių duona / vyšnių padažas / salotų lapai
Vynas: Chanson Pere & Fils Puligny Montrachet 2011
- KARŠTASIS UŽKANDIS:
Dorada / kepta keptuvėje / kalmarai / trinti Jeruzalės artišokai / šafrano padažas
Vynas: Chanson Pere & Fils Chassagne Montrachet Les Chenevottes Premier Cru 2009
- PAGRINDINIS PATIEKALAS:
Veršienos žandas / troškintas žemoje temperatūroje / „Parmesan“ sūrio „Gnocchi“ / troškintas „Pak-choy“ / raudonojo vyno padažas
Vynas: Chanson Pere & Fils Nuits Saint Georges 2011
- DESERTAS:
Rinktiniai prancūziški sūriai / mūsų gamybos „Grissini“ / mūsų gamybos džemai
Vynas: Chanson Pere & Fils Beaune Clos Des Feves Premier Cru 2008
T +370 5 2201600
E. telegrafas.vilnius@kempinski.com
Sužinokite daugiau apie restoraną „Telegrafas“ ČIA