Kursai “Rudens virtuvė”
2016-10-04
Trukmė: 3 val.
Kaina vienam: 65 €
Kaina dviem: 98 €
Kursus veda: Anna Baranova – viena iš pagrindinių virtuvės šefų. Talentinga ir be galo charizmatiška. Anna visą savo laisvą laiką skiria kelionėms, kuriuose semiasi kūrybinių įkvėpimo.
Meniu:
Užkandis: Moliūgo, alaus ir cheddar sūrio sriuba su chorizo dešra
Pagrindinis patiekalas: Kiaulienos išpjova su miško grybais, žolelių trauktine ir bulvių bei obuolių koše
Desertas: Kriaušių pyragėliai su pekano riešutais ir klevų sirupu
Amerikietiškas BBQ - mėsos kepimo ir rūkymo kursas
2016-10-17 18:00
Trukmė: 3 val.
Kaina vienam: 65 €
Kaina dviem: 98 €
BBQ meniu:
* Rūkyta lašiša su sultenėmis ir špinatais, medaus garstyčių padaže (įvadas į žuvies rūkymą)
* Erienos šonkauliai medaus, česnako ir čiobrelių marinate
* Lombatello su keptomis šviežiomis bulvytėmis, su sviestu ir chimichurri padažu
Desertų kulinarinis kursas
Kurso šefas: Gaspar Fernandes
Patirtis: Puikiai išmanantis įvairias pasaulio virtuves, šefas Gaspar tik neseniai atvyko gyvnenti į Lietuvą iš Londono, kuriame kulinarijos žinių mokėsi vienoje iš geriausių pasaulio mokyklų 'Le Cordon Blue'. Dirbo žymiajame ir Anglijos aukštuomenės itin mėgstamame 'Wentworth Club' restorane. 2014 metais 'Desertų ir vyno derinių' čempionate laimėjo pirmąją vietą. O visai neseniai Vilniuje atidarė ir savo, puikiai vertinamą, restoraną 'Gaspar's'
Meniu:
* Kefyro pannacotta su karamelizuotais pomidorais ir trapios tešlos sausainių trupiniais
* Tamsaus šokolado putėsiai su karamelizuotu baltuoju šokoladu, pasiflorų sirupu ir pistacijomis
* Aguonų pyragas su šokolado putėsiais, lazdyno riešutais ir granatai
* Ricotta sūrio blyneliai su vaniliniu padažu ir uogomis
* Burokėlių sufle su kava moliūgo sėklomis
Kursas vyks anglų kalba