Restorane „Migdolas“ kasdien ruošiami vis skirtingi, sveiki ir skanūs dienos pietūs, kuriuos galima pasirinkti iš keturių skirtingų variantų. Tuo tarpu pagrindinis meniu keičiamas atsižvelgiant į sezoną ir į lankytojų pageidavimus, tad jei turite pasiūlymų, ką norėtumėte ragauti savo mėgstamame restorane „Migdolas“ – drąsiai teikite pasiūlymus. Kai kurie patiekalai jau tapę firminiais, taip pat lankytojų pageidavimu, nesikeičia, tai: Uoto file kepsnys „Migdolas“, patiekiamas su cukinijos blyneliu ir tigrine krevete, vištienos filė kepsnys „Migdolas“ su abrikosų sviestu ir bulviniais kroketais, kiaulienos išpjovos kepsneliai su šilbaravykiais ir šlakeliu brendžio, karališka žuvienė su jūros gėrybėmis, šokoladinis desertas „Migdolas“, patiekiamas su ledais ir migdolais. Pripažinkite, skamba tikrai įkvepiančiai.
Restorano „Migdolas“ devizas – „Mums rūpi Jūsų sveikata ir savijauta ne tik šiandien“, todėl visi patiekalai gaminami iš aukštos kokybės, šviežių žaliavų, sriubos verdamos tik iš natūralių sultinių su prieskoninėmis daržovėmis ir žolelėmis.
Restorane įrengta unikali pobūvių salė – vientisa, be jokių pertvarų, peraukštėjimų ar laiptų, kurioje vienu metu telpa net 200 svečių. Restorane „Migdolas“ sveikai ir gurmaniškai galima ne tik papietauti ar paminėti svarbią progą, bet ir užsisakyti puikių kulinarijos gaminių išsinešimui, šventei namuose ar biure.