Mūsų senoliai vienas kitam laiškus siųsdavo paštu, bet mes jau seniai susirašinėjame internetu, nes taip greičiau ir patogiau – atsakymą galima gauti iš karto, nebereikia laukti jo ištisą amžinybę! Mūsų senoliai maistui gaminti naudojo sviestą ir aliejų, tačiau, jei yra galimybė sutaupyti laiko ir lėšų, jei yra daug paprastesnis sprendimas – „Rama Culinesse Profi“ – argi verta naudoti sviestą? Žinoma, geriau rinktis „Rama Culinesse Profi“.
Jums reikia įrodymų? Štai keletas faktų apie šį jau gerai žinomą produktą:
„Rama Culinesse Profi“:
Kodėl „Rama Culinesse“?
Produkto savybės (išvardytos produkto žinovų) – priežastis jį įsigyti:
Naudodami sviestą:
prarandame daug laiko, norėdami jį išvalyti; rizikuojame, kad sviestas pridegs; sviestas spragsi; sviesto negalima naudoti vegetariškiems patiekalams gaminti.Tai profesionalus produktas profesionalams:
Produkto privalumai akivaizdūs (žr. pateikiamą sviesto ir RC palyginimą); Nepridega kaip sviestas; Nespragsi kaip aliejus.
„Rama Culinesse“ palyginimas su sviestu
Techninės savybės
Rama
Sviestas
Išvalymui reikalingas laikas
0 min.
60 min.
Aukšta kepimo temperatūra
x
Vegetariški patiekalai
x
Nespragsi
x
Nepridega
x
Nereikia kitos įrangos
x
Ilgai tinka vartoti
x
Sviesto skonis ir kvapas
x
x
Receptas su „RAMA CULINESSE PROFI“!
Cannelloni su cukinija ir keptais baklažanais
(10 porcijų)
30 vnt. Cannelloni makaronų;
500,0 g baklažanų;
500,0 g cukinijų;
80,0 g svogūnų;
30,0 ml aliejaus;
30,0 ml „RAMA Culinesse Profi“;
30,0 g miltų;
druskos;
300,0 g mocarelos sūrio;
15,0 g itališkosios „KNORR Primerba“;
90,0 g „KNORR“ keturių sūrių padažo su brokoliais;
500,0 ml vandens;
50,0 g parmezano sūrio.
Paruošimo būdas:
Patiekiama kaip parodyta nuotraukoje arba savo nuožiūra.
Daugiau apie „Unilever“ produktus, skirtus virtuvės profesionalams >>
„Restoranų verslo“ Nr. 6/2007 ir „Unilever“ informacija