Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Prestižinis elnienos meniu naujo „La Pergola“ šefo virtuvėje

2012-09-11
Publicējiet savu rakstu
Nepraleiskite progos paragauti:

Elnienos šonkauliukų sriuba su šparagais – 19 Lt

Elnienos kepsneliai, pateikiami su sluoksniuotu bulvių pyragu, keptomis cukinijomis, salierų Ratatouille ir keptų rudmėsių padažu – 69 Lt

Elnienos kepsnys pateikiamas su baravykais ir špinatų koše įdarytais  bulvių bokšteliais, karamelizuotais balzamico skonio šalotiniais svogūnais, bei raudono vyno ir čiobrelių padažu – 89 Lt

Specialų meniu pristato naujas restorano šefas Tomas Gluoksnis dirbęs prestižinėse sostinės restoranuose, stažavęsis Italijoje, mokęsis virtuvės subtilybių iš anglų, prancūzų virėjų.