UAB „Sangaida“ ir sirupų gamintojas „Monin“ barų, kavinių, restoranų darbuotojams ir lankytojams pristato naujas jau gerai pažįstamo produkto galimybes.
Nuo šiol „Monin“ sirupai parduodami ir 10 ml porcijinėse folijos pakuotėse, kurios praplečia šių sirupų panaudojimą. Dabar maitinimo įstaigų lankytojams galima pasiūlyti pasigaminti netikėtų kokteilių patiems ar gerai žinomame gėrime atrasti naujų skonių. Sirupus naujose pakuotėse galima patiekti prie Cappuccino, Caffe Latte, Mocha, Espresso ir kitų kavos rūšių bei nustebinti lankytojus vanilės, karamelės ar lazdynų riešutų skonio tonizuojančiu gėrimu. Lankytojams jau žinomo ir pamėgto skonio sirupus savitarnos restoranų darbuotojai gali įtraukti į gėrimų meniu, o visose maitinimo įstaigose naudoti pobūvių metu.
„Restoranų verslo“ informacija