Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

„Nidos seklyčioje“ derinami modernumas ir senovė (Neringa)

2006-07-24
Publicējiet savu rakstu

Nidoje kiekvienas verslininkas, turintis kavinę ar restoraną, stengiasi įtikti tam tikrai grupei poilsiautojų, tačiau „Nidos seklyčia“ įtiktų kiekvienam. Lauko kavinėje stovintys itališki baldai ir gražiai patiekiami patiekalai neleis pamiršti, kad esate aukšto lygio restorane.

Šio restorano interjeras yra gerai apgalvotas ir puikiai atliktas profesionalių dizainerių ir stilistų. Skoningai įrengtas senas namas ir išnaudotas kiekvienas laisvos erdvės kampelis, kiekvienas kambarėlis. Restoranas įrengtas per du aukštus, antrajame yra kambarėlis mėgstantiems pasislėpti nuo aplinkinių žvilgsnių ir ramiai aptarti verslo reikalus. Šio restorano šeimininkė Irma Baltrušaitienė sakosi nenorėjusi investuoti pinigų į neperspektyvius dalykus, todėl vidaus ir išorės apipavidalinimu rūpintis patikėjo profesionalams. Tačiau p. Irma taip pat rūpinasi savo įstaiga, baldus restoranui aktyvi šeimininkė užsisakė užsienyje, jie sudaro harmoningo ir vientiso stiliaus įspūdį, nes visi yra iš vienos kolekcijos. Ši ponia taip pat kreipėsi ir į Lietuvos kalvius – dabar restoraną puošia jų vienetiniai darbai. O lauke stovinčius puikius pintus batukus su gėlėmis šeimininkė pati parsivežė iš Vokietijos.

„Nidos Seklyčioje“ taip pat atidžiai ir profesionaliai žiūrima ir į patiekiamą maistą, atsižvelgiama į tai kas madinga ir būtų įdomu atvykusiems iš užsienio svečiams. Iš įvairiomis kalbomis pateikiamo meniu sunku ir išsirinkti, bet populiariausi čia žuvies patiekalai. Gali atrodyti, jog tai brangu, tačiau vidutinė karšto patiekalo kaina yra 25 litai.

Maloniai šiame restorane nustebina personalas. Norint išsirinkti iš gausaus meniu skaniausią patiekalą, padavėjai jums maloniai patars. Ponia Irma Baltrušaitienė sako, kad jais labai džiaugiasi ir stengsis išlaikyti tradiciją šiame restorane nekeisti personalo. Šeimininkė restorano personalui laikas nuo laiko surengia seminarus pavyzdžiui apie vyną, kurio rūšių čia taip pat platus pasirinkimas. Taigi, jei negalite išsirinkti kokį vyną gerti prie vieno ar kito patiekalo padavėja ar barmenas profesionaliai patars.

Pastoviems klientams šiame restorane nesibodima taikyti nuolaidų, o ir dėl organizuojamų pobūvių ar vakarėlių kainos galima susitarti. Šio restorano šeimininkė džiaugiasi, kad šventes čia organizuoti lankytojai nusprendžia ne tik vasarą.

Pro restorano langus, kaip ir iš lauko kavinės, į akis krenta šalia esančiame name daromas remontas. Paklausus, kas čia bus, šeimininkė maloniai atsako, kad stengiasi įtikti žmonėms atvykusiems į Nidą ne vien pavalgyti. Taigi, šalimais esančiame name planuojama įrengti stiklinę konferencijų salę, turkišką pirtį, medicinos kabinetą.


Daugiau apie restoraną>>

Laura Kubilienė
Meniu.lt informacija