Ar žinojote, kuo ypatingos graikų, turkų ir kitos Viduržemio jūros virtuvės? Čia maistas visuomet yra socialinis reiškinys, papildantis Viduržemio jūros šalių gyventojų gyvenimo būdą ir filosofiją – niekur neskubėti, ramiai ir ilgai valgyti, daug bendrauti ir džiaugtis diena nuo aušros iki sutemų. Meze restoranas pristato naują À La Carte meniu, kuriame - gurmaniški patiekalai ruošiami tik po užsakymo.
Patiekalus kuria ir ruošia virtuvės šefas gimęs ir augęs Viduržemio jūros regione. "Už kiekvieno patiekalo kokybę galime atiduoti savo garbę, o maisto gerą skonį paliudija svečių grąžinamos tuštutėlės lėkštės su padėkos žodžiais." - drąsiai teigia Meze komanda.
Naujas meniu jau Meze restorane!