Vertinantys atsakingas žaliavas, būkite ramūs – restorano žvėriena nesumedžiota nelegaliu būdu arba tuose kraštuose, kuriuose jau nėra ką medžioti! Joniškio rajone įkurtas garsus žvėrienos auginimo ūkis, laikydamasis etiško gyvūnų auginimo bei dėmesingos priežiūros, augina ir tiekia žaliavas restorano virtuvei.
„Barboros svetainė“ – tai ne tik žvėrienos patiekalų vieta. Čia meniu kūrybiškai sudarytas įtraukiant populiarius europietiškos virtuvės patiekalus, o virtuvės šefas, turintis 10-ties metų darbo virtuvėje patirtį ir dirbęs ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio restoranuose, savo svečiams pasiūlys tiek klasikinės, tiek ir modernios virtuvės patiekalus.
Kai kuriuos žvėrienos patiekalus Lietuvoje rasite tik „Barboros svetainėje“: firminį elnienos kepsnį, salotas su fazano file, elnienos tartarą ar elnienos carpaccio. O klasika...gerą Milano risotto su šafranu Jūs žinoma galėtumėte paragauti ir Italijoje, bet pažintį su šiuo ir kita europietiškos virtuvės klasika, nesigailėsite pradėję „Barboros svetainėje“, kur gero maisto potyriai - garantuoti.
Tiesa, Jus pamalonins ir dar vienas aukštosios europietiškos gastronomijos akcentas – restorane yra sukurta speciali vyno/gėrimų korta, atitinkanti tiek restorano stilių, tiek ir konkrečius patiekalus.
Skanus maistas, jauki atmosfera, patyręs ir motyvuotas aptarnaujantis personalas – vieta, kurią būtina išbandyti. Ir ne vieniems – restorane vienu metu gerai jausis apie 70 žmonių! Galite planuoti išskirtines ir gurmaniškas būsimas šventes.