Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Naujas „Restoranų verslo“ numeris!

2006-05-05
Publicējiet savu rakstu

Brangūs „Restoranų verslo“ skaitytojai,

Atėjus gražiam pavasariui ir jaučiant artėjančios karštos vasaros alsavimą, džiaugiamės jums pristatydami naują, jau 12-ąjį, leidinio „Restoranų verslas“ numerį. Vieniems restoranų darbuotojams artėjanti vasara yra atostogų ir atsikvėpimo metas, kitiems – pats darbymetis. Tačiau tai pats gražiausias ir maloniausias metų laikas Lietuvoje. O belaukiant šio nuostabaus laikotarpio, siūlome paskaityti įvairius straipsnius, praversiančius jums dabar arba ateityje. 

Kaip visuomet, pateikiame sąrašą maitinimo įmonių, kurios lankytojams duris pravėrė kovo-balandžio mėnesiais. Įdomiausias pristatome plačiau. Supažindiname su įvairiomis maitinimo ir viešbučių rinkos naujienomis bei rinkoje pasirodžiusiais naujais produktais. Tęsiame ankstesniuose žurnalo numeriuose pradėtą straipsnių ciklą „Įdomūs restoranai“. Šį kartą aprašome įdomiausias Rusijos maitinimo įmones. Koncepcijos rubrikoje aprašome naktinių klubų situaciją Lietuvoje – pakalbinome du šio verslo senbuvius, kurie išsamiai apibūdino esamą situaciją ir ateities tendencijas. Į klausimą ar reikalingas restorane someljė, skaitytojui atsakys vyno ekspertai ir restoranų darbuotojai. Įrengimų rubrikoje nagrinėjame, kokios lauko kepsninės gali būti naudojamos restorane, kad pritrauktų kuo daugiau lankytojų vasaros metu. Produktų rubrikoje, artėjant kepsnių sezonui, pateikiame straipsnį apie jautienos kepsnių paruošimą ir kepimo kepsninėje niuansus. Įdomus straipsnis apie Italijos Veneto regiono provinciją Vičencą skaitytojus supažindins su žymiausiais šios provincijos maisto produktais ir jų gamintojais. Gėrimų skiltyje pasakojame apie sidrą, aptariame šio gėrimo pasiūlą Lietuvos barams ir restoranams. Pasakojame, į kokius kriterijus reikia atkreipti dėmesį degustuojant kavą. Konsultacijų rubrikoje pristatome apskaitos sistemų naujoves bei skaitmenines technologijas foninės muzikos sistemose. Kaip visada, rašome apie Lietuvoje veikiančių virėjų, kepėjų ir barmenų asociacijų nuveiktus darbus, planuojamus šių metų renginius. Žurnalo pabaigoje pateikiame birželio-rugpjūčio mėnesiais visame pasaulyje planuojamų rengti parodų sąrašą bei įmonių, Lietuvoje aptarnaujančių HORECA sektorių, rodyklę.

Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinį „Restoranų verslas“ Jums pristatytų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti.
Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, reikia sumokėti pašto išlaidas – tik 20,00 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale: http://kuponas.meniu.lt ). Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Leidinį galite užsiprenumeruoti ir internete: www.prenumerata.lt

„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti leidinio redakcijose Kaune ir Vilniuje bei UAB „Sangaida“ prekybos salonuose:
Vilniuje, Panerių g. 20A;
Kaune, Kaunakiemio g. 40;
Klaipėdoje, Daukanto g. 13.

Kilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakcijas – Kaune telefonu (8 37)   705627 arba Vilniuje telefonu (8 5)   2735919 bei elektroniniu paštu prenumerata@meniu.lt

Kiti „Restoranų verslo“ leidiniai: http://rv.meniu.lt

„Restoranų verslo“ informacija