Brangūs „Restoranų verslo“ skaitytojai,
Didžiųjų žiemos švenčių, atnešusių tiek džiugių akimirkų, tiek rūpesčių, šurmulys nuslūgo ir gyvenimas, rodos, vėl teka įprasta vaga. Ir vėl gyvename viltimi. Šįsyk viliamės greičiau sulaukti pavasario, kuomet atgimstanti gamta suteiks jėgų naujiems planams, projektams įgyvendinti, kuomet su nauju jėgų antplūdžiu vėl imsimės kažką keisti, planuoti, kurti – stengtis, kad kartą užsukęs lankytojas vėl pravertų Jūsų įmonės duris. Gyvendami šia viltimi pristatome jau vienuoliktą (šiais metais pirmą) „Restoranų verslo“ numerį, kuriame, kaip visuomet, trumpai apžvelgiame paskutines restoranų rinkos naujienas, dalinamės įgyta patirtimi, pateikiame puikių pasiūlymų bei patarimų.
Taip pat pristatomi patogūs spausdintuvai su elektronine kontroline juosta bei vis labiau populiarėjanti alaus savitarnos sistema. Šiame „Restoranų versle“ nagrinėjamas produktas – jūrų gėrybės, tad pateikiame trumpas, bet išsamias šių produktų charakteristikas, patariame, kaip juos atsirinkti, apdoroti ir gaminti. Pristatome ir informaciją apie kai kurių tiekėjų jūrų gėrybių pasiūlą Lietuvoje. Gėrimų skiltyje pasakojame apie tekilą, jos rūšis bei kilmę, aptariame šio gėrimo pasiūlą Lietuvoje. Šiame žurnalo numeryje pradedame naują rubriką apie kavą, pasakojame apie kavos degustavimo tikslus ir sąlygas, aptariame kavos skonio vizualinį, aromato, skonio aspektus. Kaip visada trumpai pristatome Nacionalinės grilio ir barbekiu, Lietuvos barmenų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijų nuveiktus darbus, planuojamus šių metų renginius. Žurnalo pabaigoje pateikiame balandžio-gegužės mėnesiais visame pasaulyje planuojamų rengti tarptautinių HORECA sektoriaus parodų sąrašą bei įmonių, aptarnaujančių HORECA sektorių, rodyklę.
Užsisakykite „Restoranų verslą“!
Jei pageidaujate, kad leidinį „Restoranų verslas“ Jums pristatytų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti.
Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, reikia sumokėti pašto išlaidas – tik 20,00 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale: http://kuponas.meniu.lt). Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Leidinį galite užsiprenumeruoti ir internete: www.prenumerata.lt.
„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti leidinio redakcijose Kaune ir Vilniuje bei UAB „Sangaida“ prekybos salonuose:
Vilniuje, Panerių g. 20A;
Kaune, Kaunakiemio g. 40;
Klaipėdoje, Daukanto g. 13.
Kilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ prenumeratos ir platinimo skyrių Kaune telefonu (8~37) 70 56 27 arba Vilniuje telefonu (8~5) 273 59 19 bei elektroniniu paštu prenumerata@meniu.lt.
Kiti „Restoranų verslo“ leidiniai: http://rv.meniu.lt.
„Restoranų verslo“ informacija