Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Naujas leidinio „Restoranų verslas“ numeris!

2005-04-20
Publicējiet savu rakstu

Jau pasirodė antrasis leidinio „Restoranų verslas“ šių metų numeris. Jame, kaip visada, nagrinėjamos įvairios temos, aktualios maitinimo ir pramogų srities specialistams:

Pristatomos per paskutinius mėnesius atidarytos naujos maitinimo įstaigos. Pateikiama Lietuvos apgyvendinimo įmonių 2004 m. statistika. Apžvelgiama Hamburge kovo pradžioje įvykusi Horeca sektoriui skirta paroda „Internorga 2005“ ir 24-oji „FoodService Forum“ konferencija. Taip pat apžvelgiama vasarį Frankfurte vykusi vartotojų prekių, dekoravimo ir virtuvės reikmenų paroda „Ambiente 2005“ bei pristatoma rugpjūčio gale Frankfurte vyksianti analogiška paroda „Tendence Lifestyle“. Naujų produktų skyrelyje pristatomi maitinimo įmonėms siūlomi nauji strutienos gaminiai, švedų kompanijos „Cerealia bakeries“ duonos gaminiai ir kitos rinkos naujienos. Pagrindinė numerio tema – straipsnis „Restoranai padangėse“. Jame nagrinėjamos viršutiniuose pastatų aukštuose įsikūrusių restoranų problemos. Kompanija „UCS baltic“, diegianti restoranų apskaitos sistemas „R-Keeper“, pristato kelias naujoves – tai nauja, patobulinta sandėlio apskaitos modulio versija ir dar nematyta naujovė – kompiuterinė lankytojų aptarnavimo sistema „Self-Service“. Sprendimų rubrikoje toliau nagrinėjamos garso sistemų galimybės – šį kartą pristatomi netradicinių formų ir galimybių garsiakalbiai. Didelę naujieną Lietuvoje vis populiarėjančioms picerijoms pateikia AB „Malsena“, sukūrusi naują lietuviškų miltų mišinį picoms. Užsienietiškiems mišiniams jie nusileidžia tik mažesne kaina. Įrengimų rubrikoje šį kartą nagrinėjamos profesionalios dujinės viryklės ir pateikiama jų pasiūlos Lietuvoje lentelė. Barmenams ir visiems besidomintiems gėrimais pateikiamas straipsnis apie likerį, jo gamybos technologiją. Kartu pateikiama ir išsami likerių pasiūlos restoranams lentelė. Numerio interviu yra apie kavos aparatas įsigijimo galimybes. Paklausėme keleto kavinių vadovų nuomonių, kokį kavos aparatą verta rinktis. Profesionalus valgiaraščių dizaino kūrėjas apžvelgia valgiaraščių dizaino pokyčius ir dažniausiai pasitaikančias klaidas. Pateikiame valstybinių institucijų informaciją apie alkoholinių gėrimų įsigijimą bei savikontrolės sistemų diegimo praeitais metais statistiką. Kaip visada pateikiama įvairių asociacijų informacija, tarptautinių parodų kalendorius, įmonių rodyklė. 

Primename, kad leidinys yra nemokamas (atsiimant jį redakcijose arba UAB „Sangaida“ prekybos salonuose). Pageidaujantiems leidinį gauti paštu, šešių artimiausių numerių prenumerata tekainuos 12,01 Lt.
Prenumeratos kuponą rasite leidinyje, iškilus klausimams skambinkite į redakciją tel. 8~37 705627. Prenumeruoti galima ir internetu svetainėje www.prenumerata.lt arba el. paštu indre@meniu.lt