Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Naujas ir jau 14-as „Restoranų verslo“ numeris!

2006-09-19
Publicējiet savu rakstu

Brangūs „Restoranų verslo“ skaitytojai, 

Jau atėjo ruduo – naujų darbų ir iššūkių metas. Dauguma maitinimo įstaigų vėl sulaukė iš atostogų grįžusių savo nuolatinių ar naujų lankytojų. Didžiuosiuose miestuose pasijus kavinėse ir klubuose laiką mėgstančių leisti studentų antplūdis. Taigi verta pasistengti nenuvilti po vasaros grįžusių savo lankytojų, pasiūlyti jiems kažką naujo, ypatingo.

Trumpėjančios dienos ir prastėjantys orai vis dažniau lankytojus, vasaros metu mieliau besirinkusius iškylas gamtoje, sugins į restoranus, kavines ir barus. Ta proga pagrindine šio leidinio tema pasirinkome barą – kiekvienos maitinimo ir pramogų įstaigos veidą. Juk būtent šaltuoju metų laiku Lietuvoje mėgstamo alaus ir sidro pardavimai sumažėja – jiems vietą užleidžia bare siūlomi stipresni gėrimai ar kokteiliai.

Taigi dauguma šio „Restoranų verslo“ straipsnių susiję su baru, tačiau jame tęsiame ir kitas, jau pastoviomis tapusias rubrikas, skirtas restoranų ir pramogų įstaigų darbuotojams.

Dar viena naujovė žurnale – išplėsta visai HORECA rinkai skirta rubrika, kurioje nuo šiol bus pateikiama informacija ne tik maitinimo įmonių, bet ir viešbučių atstovams. 

Kaip visuomet, šiame numeryje pateikiame sąrašą maitinimo įmonių, kurios lankytojams duris pravėrė liepos-rugpjūčio mėnesiais. Įdomiausias pristatome plačiau.  Tradiciškai leidinyje rasite žinutes apie naujus produktus ir kitas rinkos naujienas. Kad pajustume pasaulio mados pulsą, apsilankėme dizaino parodoje. Pateikiame reportažą iš jos. Pagrindiniame straipsnyje įvairiais baro įrengimo klausimais kalbamės su profesionalais. Pateikiame naudingos informacijos apie tai, koks turėtų būti idealus baras. Naudingą informaciją pristato ir šios srities tiekėjai. Tęsiame ankstesniuose žurnalo numeriuose pradėtą straipsnių ciklą apie įdomias užsienio maitinimo įstaigas. Šį kartą aprašome įdomius ir išskirtinius Europos barus. Šiame leidinyje straipsniu apie kavos pupelių malimą ir espresso kavos aparatus baigiame straipsnių ciklą apie tobulos espresso kavos ruošimo subtilybes. Baro temai taip pat skirtas straipsnis apie baro gėrimų meniu sudarymą. Kad nesijustų nuskriausti ir virtuvės darbuotojai, jiems skiriame kelis straipsnius: pateikiame specialisto patarimus apie daržovių laikymą bei kokybę. Taip pat, tęsdami virtuvės įrengimų temą, nagrinėjame daržovių pjaustykles, pateikiame jų pasiūlos Lietuvoje lentelę. Konsultacijų ir sprendimų rubrikoje aiškinamės, ar verta atlikti savo tiekėjų vidinį auditą, pristatome apskaitos sistemų naujoves. Šį kartą išplėtėme Lietuvos barmenų asociacijos rubriką, joje pateikiame barmenų konkurso nugalėtojų kokteilių receptus. Viešbučiams skirtame informacijos bloke pristatome Europos ir Lietuvos viešbučių statistiką. Taip pat siūlome susipažinti su viešbučio šaldytuvų-mini barų pasiūla. Žurnalo gale, kaip visada, rasite artimiausių parodų anonsus ir HORECA rinką aptarnaujančių įmonių rodyklę.


Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti.
Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, tereikia sumokėti pašto išlaidas – 20,00 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale: http://kuponas.meniu.lt ). Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai. Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt

„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti:
Leidinio redakcijose (Kaune, Savanorių pr. 271-207 ir Vilniuje, Konstitucijos pr. 23C-618).
UAB „Sangaida“ prekybos salonuose (Vilniuje, Panerių g. 20A; Kaune, Kaunakiemio g. 40; Klaipėdoje, Daukanto g. 13. ).
UAB „Mantvilė“ prekybos salonuose (Šiauliuose, Gardino g. 2 („IKI“); Panevėžyje, Savanorių al. 12; Klaipėdoje, Dubysos g. 2).
UAB „Hotel and Gastro“, prekybos salone Vilniuje, Kalvarijų g. 125.
Leidinį taip pat gauna UAB „Mineraliniai vandenys“ klientai.

Visi, iki š. m. lapkričio 11 d. užsiprenumeravę leidinį „Restoranų verslas“ arba pratęsę prenumeratą dar metams, dalyvaus loterijoje, kurios prizinis fondas net 1000 Lt.

Iškilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakcijas – Kaune telefonu (8 37)   705627, arba Vilniuje telefonu (8 5)   2735919 bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt.