Šį „Restoranų verslo“ numerį paskyrėme temoms, susijusioms su vynu. Lietuvoje gerėjant pragyvenimo lygiui bei lietuviams vis daugiau keliaujant po užsienio šalis, pastebimai kyla susidomėjimas vynu, didėja jo suvartojimas, atsiranda vis daugiau vyno mėgėjų ir žinovų, daugėja vyno tiekėjų. Nenuostabu, kad didžiuosiuose Lietuvos miestuose atsidaro vis daugiau vyno restoranų, vyninių, specializuotų vyno parduotuvių, o paprasti restoranai plečia vyno asortimentą.
Taigi šiame numeryje siūlome apžvelgti Lietuvos vyninių interjerus, pakeliauti po įdomius užsienio vyno barus ir vyno restoranus, susipažinti su vyno laikymo restorane sąlygomis. Barmenams ir padavėjams pateikiame paprastas taisykles, kurias būtina žinoti užsakant, laikant ir patiekiant vyną.
Jei vyno temos nesudomins, siūlome paskaityti straipsnius apie lašišines žuvis bei žaliąją arbatą. Šį kartą leidinyje taip pat rasite labai platų naujų restoranų sąrašą, įvairios aktualios informacijos iš institucijų ir asociacijų.
Šiame numeryje pateikiame sąrašą maitinimo įmonių, kurios lankytojams duris pravėrė kovo, balandžio mėnesiais. Gana daug jų pristatome plačiau.
Kaip visuomet, leidinyje rasite žinutes apie naujus produktus ir kitas rinkos naujienas.
Koncepcijų rubrikoje šį kartą pristatome vyno barų ir restoranų koncepciją. Straipsnyje „ Madingi Europos vyno barai “ pristatome įdomiausias šio tipo įstaigas Europoje.
Interjero rubrikoje apžvelgiame keleto Vilniaus vyninių interjerus.
Straipsnis apie vyno pateikimo ir saugojimo niuansus pravers padavėjams ir barmenams.
Straipsnių ciklą apie žuvį tęsiame pasakodami apie lašišines žuvis.
Tęsdami straipsnius apie arbatas pasakojame apie žaliąją arbatą ir jos rūšis.
Viešbučiams skirtoje rubrikoje pateikiame stambiausių Europos viešbučių statistiką, viešbučių ir restoranų rinkos naujienos.
Žurnale, kaip visada, rasite su restoranų bei viešbučių veikla susijusių asociacijų ir valstybinių institucijų informaciją, restoranų ir viešbučių rinkos naujienas, artimiausių parodų sąrašą ir HORECA rinką aptarnaujančių įmonių rodyklę.
Užsisakykite „Restoranų verslą“!
Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – būtų pristatytas tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti. Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, reikia sumokėti pašto išlaidas – 20,00 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių atsiuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei portale Meniu.lt adresu http://kuponas.meniu.lt ). Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt .
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai. Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti redakcijose (Kaune, Savanorių pr. 271-207, ir Vilniuje, Konstitucijos pr. 23C-618).
Kiti „Restoranų verslo“ numeriai >>
Nuoširdžiai jūsų,
„Restoranų verslo“ ir Meniu.lt kolektyvas