Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Naujas, 15-as „Restoranų verslo“ numeris!

2006-11-09
Publicējiet savu rakstu

Brangūs skaitytojai, 

Šiais metais ruduo Lietuvoje buvo šiltas – lyg užsitęsusi vasara. Daugelis, įsisukę į kasdieninius darbus ir rūpesčius, nė nepajuto, kaip jis netruko prabėgti. Jau visai greitai švęsime Kalėdas, Naujuosius metus – pagrindines metų šventes, švenčiamas visame pasaulyje. Visi su džiaugsmu laukia šių švenčių, dažnas tuo metu atostogaus. Tik ne maitinimo verslo atstovai. Jiems kalėdinis laikotarpis – pats darbymetis, ko gero, pats užimčiausias laikas metuose. Juk Kalėdas ir Naujuosius švenčia kiekviena įmonė, todėl restoranai ir kiti pobūvių rengėjai kalėdinį švenčių aptarnavimo maratoną pradeda gruodžio pradžioje ir baigia sausio viduryje. Restoranai sulaukia begalės užsakymų, o tai – ne tik didelės pajamos, bet ir nemažas išbandymas visam kolektyvui.

Tad nestokokite jėgų ir idėjų, o kad jų nepritrūktų, apsilankykite šiųmetinėse Vilniaus parodose „BaltShop.BaltHotel.BaltGastro“, „Šventė“ bei „Žiemos puokštė“.

Nors šis laikotarpis labai užimtas, vis dėlto raskite laiko paskaityti šį „Restoranų verslo“ numerį, kuriame spausdinami straipsniai nėra skirti kalėdiniam laikotarpiui – stengiamės gvildenti visus metus aktualias temas.

Tradiciškai šiame numeryje pateikiame sąrašą maitinimo įmonių, kurios lankytojams duris pravėrė rugpjūčio-spalio mėnesiais. Įdomiausias pristatome plačiau. Kaip visuomet, leidinyje rasite žinutes apie naujus produktus ir kitas rinkos naujienas. Reportaže iš parodos „Hogatec 2006“ apžvelgiame pasaulines restoranų rinkos naujoves. Įdomus straipsnis apie molekulinę gastronomiją patiks tiems, kurie domisi naujomis kulinarijos tendencijomis. Pagrindinė žurnalo tema – virtuvės projektavimas. Pateikiame patarimų, kaip reikėtų planuoti virtuvės įrengimą, kad būtų išvengta klaidų. Taip pat pateikiame įmonių, maitinimo įmonėms tiekiančių įrengimus ir indus, lentelę. Teiravomės pagrindinių Lietuvos miestų restoranų vadovų apie jų restoranų paukštienos asortimentą ir tiekėjus. Aktualus straipsnis – darbuotojų vagystės restoranuose. Išsamiai analizuojame šios problemos variantus ir galimus sprendimo būdus. Straipsnyje baro tema toliau daliname patarimus barmenams. Tęsdami temą apie kavą, patariame, kaip paruošti įvairius populiarius kavos gėrimus. Lietuvos barmenų, someljė ir virėjų asociacijos mūsų žurnalo puslapiuose informuoja apie savo veiklą ir supažindina su naujienomis. Viešbučiams skirtame informacijos bloke pristatome įvairias viešbučių rinkos naujoves. Pateikiame aktualią viešbučių statistiką. Paskutiniuose žurnalo puslapiuose, kaip visada, rasite artimiausių parodų anonsus ir HORECA rinką aptarnaujančių įmonių rodyklę.


Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – būtų pristatytas tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti. Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, reikia sumokėti pašto išlaidas – 20,00 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale adresu http://kuponas.meniu.lt ). Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt .
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai. Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti redakcijose (Kaune, Savanorių pr. 271-207 ir Vilniuje, Konstitucijos pr. 23C-618). 


Dėmesio! Šiuo metu vyksta prenumeratos akcija-loterija !

Visi, iki š. m. lapkričio 11 d. užsiprenumeravę leidinį „Restoranų verslas“ arba pratęsę prenumeratą dar metams, dalyvaus loterijoje, kurios prizinis fondas net 1000 Lt. Loterijoje dalyvauja visi tvarkingai užpildyti ir apmokėti prenumeratos kuponai. Užsiprenumeruoti leidinį bus galima ir parodoje „BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2006“, kurios paskutinę dieną ir įvyks loterijos laimėtojų traukimas.
Iškilus klausimams, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakcijas – Kaune telefonu (8 37) 705627, arba Vilniuje telefonu (8 5) 2735919 bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt

Kiti „Restoranų verslo“ numeriai >>

„Restoranų verslo“ informacija