Naujasis meniu
Šalti užkandžiai
- Moliūgų karpačas su sniego krabų mėsa ir miso padažu
- Lašišos ir jūrų šukučių karpačas su kedrinėmis pinijomis, kaparėliais ir juodojo pesto padažu
Sriuba
- Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir sniego krabų mėsa
Karšti patiekalai
- Aštuonkojis, keptas ant grotelių, patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis, keptais vyšniniais pomidorais, briuselio kopūstais ir chorizo dešra
- Veršienos žandai, gaminti žemoje temperatūroje (55 C, 16 val.), su bulvių tyre, mažomis romaninėmis salotomis ir Porto padažu
- Veršiena, gaminta žemoje temperatūroje (55 C, 2 val.), su moliūgu, kukurūzų polenta ir garstyčių-šafrano padažu
Desertas
- Kriaušė, virta raudonajame vyne, patiekiama su saldžiaisiais trupiniais, šokoladu ir vyno glazūra
Ekologinio ūkio žolelių arbatos:
- Mėtų, čiobrelio ir kitų žolelių naminės arbatos
Prie visų patiekalų parinksime Jums tinkamą vyną. Aukštos kokybės, puikūs vynai į restoraną „Esse“ atkeliauja tiesiai iš vyno ūkių
Staliukų rezervacija:
Tel. +370 686 00488, +3705210 2511 arba el.paštu: info@esse.lt