Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Mėgstantys gaminti kviečiami į „Skonio studijos“ seminarus (Vilnius)

2006-03-08
Publicējiet savu rakstu

Sausio ir vasario šeštadieniais „Skonio studijoje“ (J. Basanavičiaus g. 18, Vilnius) vyko maisto gaminimo seminarai, kurie sulaukė didelio virtuvėje „suktis“ mėgstančių dėmesio. Seminarus pamėgo namų šeimininkės, gaminti mėgstantys vyrai, maitinimo įmonių virėjai bei dar besimokantys būsimi specialistai. Seminarų metu susirinkusieji galėjo susipažinti su įvairių pasaulio šalių virtuvių subtilybėmis, sužinoti apie patiekalų suderinamumą, prieskonių naudojimą bei gauti atsakymus į jiems rūpimus klausimus apie maisto ruošimą.

Atšylant orams ir artėjant pavasariui, „Skonio studijos“ vyr. virėjas V. Judickis kviečia į pavasario sesijos seminarus, kurių metu įgyta maisto gaminimo praktika nustebins ne tik šeimos narius, bet ir užsukusius svečius.

Seminarai vyks: 

kovo 18 d. „Veršienos klasika“;  kovo 25 d. „Prancūzų virtuvės fragmentai“;  balandžio 1 d. „Sriubų pasaulio įvairovė“;  balandžio 8 d. „Sušis – pasigamink pats“;  balandžio 15 d. „Japonų virtuvės fragmentai“;  balandžio 22 d. „Pasigaminkim... triušį“;  balandžio 29 d. „Klasikinio deserto pavyzdžiai“. 

Seminarų metu stebėsite ir patys gaminsite patiekalus, išgirsite daug praktinių patarimų bei gausite visus atsakymus į rūpimus klausimus apie sudominusių patiekalų gamybą. Taip pat paskanausite visų pagamintų patiekalų.

Seminaro kaina vienam žmogui – 50 Lt su PVM (20 litų šios sumos galėsite išleisti „Skonio studijos“ parduotuvėje).

Dėl išankstinio vietų rezervavimo kreipkitės į „Skonio studijos“ pardavėją arba telefonais   8~5 243 62 26, 8 616 30770 . Seminaro dalyvio mokestis sumokamas ne vėliau kaip likus savaitei iki seminaro. Nesumokėjus iki nurodyto termino, rezervacija panaikinama.
Maksimalus vieno seminaro dalyvių skaičius – 10 žmonių.

Meniu.lt ir „Skonio studijos“ informacija