Restoranas „Telegrafas“
Kaina svečiui: 65 EUR
Vasario 25 d., 19:00 val.
MENIU
AUSTRĖS IŠ CANCALE / KELIONĖ Į BRETANĘ
„Roscoff“ svogūnėlių ir „Verjus Mignonette“ padažas / „Echire“ sviestas / naminė ruginė duona
„Maxime Trijol X.O.” klasikinis šampano kokteilis
***
Jūrų šukutė ir tigrinės krevetės
Žemoje temperatūroje ilgai keptų daržovių „Ragout“ / kukurūzų ir juodųjų trumų „Parmentier“
„Castillo de Molina Sauvignon Blanc“, San Pedro, Elqui Valley, Čilė
***
„Foie Gras des Landes“„Mi-Cuit“ / naminė vaisių duona / keptų kriaušių džemas / salotų lapai
„Pineau des Charentes Blanc Vieaux“, „Maxime Trijol“, Prancūzija
***
Laisvėje augęs karvelis
„Confit“/ kaštonų tyrė / karamelizuotų kaštonų tyrė / konjako padažas
„Pineau des Charentes Rose“, „Maxime Trijol“, Prancūzija
***
Veršienos kepsnys
Miško grybai / trumų ir bulvių „Mousseline“/ „Shiraz“ raudono vyno padažas
„Castillo de Molina Shiraz“, Elqui Valley, San Pedro, Čilė
***
Šokoladinis „Sponge“
Aviečių „Coulis“ / šviežios uogos / kreminis gelis / karštas šokoladas iš „Naïve“
„Cognac Maxime Trijol Extra Grande Champagne“
***
Saldainiai
Kava / Arbata