Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Kvietimas į šventinę vakarienę su geriausiais Lietuvos virtuvės šefais!

2018-03-20
Publicējiet savu rakstu

Profesionaliausi Lietuvos virtuvės šefai kuria mums skonių šventę ir kviečia į išskirtinę vakarienę, kuri vyks šalia ežero įsikūrusiame moderniame sveikatingumo centro „Vytautas Mineral SPA“ restorane „MOON“. Pasinersime į jaukią erdvę, nustebinsime novatoriškais sprendimais, pasidžiaugsime išradingais patiekalais, burnoje tirpstančiais naujais skoniais, praplėsime žinias apie pasaulines gastronomijos madas.

Prieš ketverius metus suburta Nacionalinė šefų rinktinė, turinti tarptautinę patirtį, iškovojusi medalius pasaulio kulinarijos olimpiadoje „IKA/Culinary Olympics 2016“ bei kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2014“ Liuksemburge, ruošiasi atstovauti Lietuvai pasaulio kulinarijos  konkurse „Culinary World Cup 2018“, kuris vyks lapkričio 23 – 29 d. Liuksemburge. Čempionate rungsis 30 stipriausių nacionalinių šefų komandų iš Kanados, JAV, Jungtinių Arabų Emiratų, Meksikos, Norvegijos, Singapūro, Švedijos, Pietų Korėjos, Tailando ir kt. Lietuvos šefų komandą sudaro patyrę virtuvės meistrai: kapitonai - Deivydas Praspaliauskas, restoranas „Amandus“, ir Darius Dabrovolskas, „Vytautas Mineral SPA“; Jaroslav Orševski, restoranas „Siesta“; Vytautas Zdanauskas, viešbutis „Novotel“; Nikita Vornik; Artūras Samavičius, „City Chef“; Jevgenij Volkov, viešbutis „Marriott“; Toma Piskarskaitė ir Irena Bukauskautė-Petrik, restoranas „Amandus“.

Nacionalinių komandų rungtis, kurioje su pasaulio šalių virtuvės virtuozais kovosime, susideda iš dviejų dalių: ART stalas ir karštoji virtuvė, kurios esmė - 6 šefai turi pagaminti 110 vienodų porcijų  trijų  patiekalų – užkandį, karštą patiekalą ir desertą. Šiuos tris konkursinius patiekalus, ruošiantis pasaulio kulinarijos čempionatui, siūlome Jums paragauti.

Prie vakaro patiekalų valgiaraščio someljė atskirai pasiūlys derančius vynus.

Prie vakaro patiekalų valgiaraščio someljė atskirai pasiūlys derančius vynus.
Dalyvaudami šventinėje vakarienėje padovanosite ne tik šventę sau, bet ir paremsite Nacionalinę šefų rinktinę: surinktos lėšos už patiekalus bus skiriamos komandos pasiruošimui bei dalyvavimui pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2018“.

Vieta: sveikatingumo centro „Vytautas Mineral SPA“ restoranas „MOON“, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas.

Data: 2018 m. kovo 22 d., ketvirtadienis, nuo 19:00 iki 22:00 val.

Vienos vakarienės kaina: 35 EUR (užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas). Mokama iš anksto pavedimu. Vynų kaina neįskaičiuota.

Išankstinė registracija ir informacija: el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.