Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Kursai „Banketiniai ir furšetiniai patiekalai italų virtuvėje“

2007-10-11
Publicējiet savu rakstu

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia virėjus į italų akademijos „ALMA“ profesionalų tobulinimosi kursus, kurie vyks „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje.

Kursai vyks lapkričio 6, 7, 8 dienomis, nuo 9 iki 17 val.
Kursų tema:
„Banketiniai ir furšetiniai patiekalai italų virtuvėje“

Per dieną bus pagaminama apie 10 pavyzdinių patiekalų.
Kursuose mokoma ne tik gaminti patiekalus, derinti prie jų vyną, bet ir kūrybiškai mąstyti, sukuriant unikalius šedevrus. Kiekvienam besimokančiajam skiriamas individualus dėmesys, išsamiai atsakoma į visus pateiktus klausimus.

Išklausiusiems kursus yra išduodamas akademijos „ALMA“ atestatas.

Kursų kaina – 1100 Lt.
LRVVKA nariams kaina – 1000 Lt.

Tiems, kurie dalyvavo kursuose „Itališkos virtuvės pagrindai“ , „Mėsa itališkoje virtuvėje“ ar „Žuvis italų virtuvėje“ – taikomos nuolaidos!

Registracija ir informacija tel.: (8 5) 2723171, 8 616 85955.

Apie akademiją „ALMA“
Akademija „ALMA“ – vienas iš garsiausių pasaulyje itališkos virtuvės mokymo centrų, priklausantis Europos viešbučių ir turizmo mokyklų asociacijai Liuksemburge, vienijančią 364 narius iš 44 pasaulio šalių. Čia ugdomi tik aukščiausio lygio profesionalūs virtuvės šefai ir konditeriai. Akademijos mokytojai – pasaulyje pripažinti tarptautinių konkursų nugalėtojai, italų virtuvės meistrai ir ekspertai, priklausantys Italijos technologijų ir mokslo komitetui.

Kursuose dėstys akademijos „ALMA“ profesionali mokytoja Mirella Porro, profesijos subtilybių išmokusi vieno iš žymiausių Italijos virėjo Gualtiero Marchesi restorane, Milane. 1986 m. Mirella Porro kartu su vyru atidarė japoniško-milanezietiško stiliaus restoraną „La Baia del Sole“. Šio restorano lankytojus stebina išskirtiniu tobulų patiekalų meniu, kuris yra išpuoselėtas Mirella Poro rankos ir subtilaus skonio. 1991 m Mirella Porro buvo apdovanota Italijos Metų šefės titulu. Ji yra Italijos Someljė asociacijos narė, „Euro Toques“ narė, Italijos restoranų maisto ir gėrimų konsultantė.

LRVVKA ir Meniu.lt informacija