Tuščią nišą bei mūsų saldžius ir nevisai saldžius lūkesčius, tikriems, naminiams, natūraliems pyragams, pildo būtent čia! „Pyragainės Šarlota“ šeimininkai, ne šeip verslūs žmonės, didžiausias jų pomėgis - labai skaniai ir labai kokybiškai valgyti, todėl ir gimė „Pyragainė“, kad būtų kur tai daryti!
Beje - ar jau žinote geriausią „Pyragainės Šarlota“ pyragą-“vizitinę kortelę“?! Vizitinė kortelė, pasirodo, gali būti visi pyragai, kai kiekvienas pagamintas be išlygų kokybei, natūralumui, su stoooorais sluoksniais įdaro:: su sezoninėmis uogomis, daržovėmis, mėsa, žuvimi, grybais, varške... O kur pyragai, ten ir kibinai kepa! Kas nemėgsta gerų, tikrų kibinų tegul meta akmenį. Bėda tik, kad ne tiek daug vietų, kur tikrus kibinus gamina. Kibinų receptas „Pyragainėje“ - iš karaimų kulinarinio paveldo - tik su kapota mėsa, jokio faršo, jokių margarinų, tik natūralus sviestas, natūralūs prieskoniai. Patikrinkite ir įvertinkite - „Pyragainės Šarlota“ kaimynams netgi taikoma net 20% nuolaida už tai, kad pasako, kas negerai arba kas nepatiko!
Produktai perkami iš ūkininkų ir patikimų tiekėjų, atidžiai atsirenkant kokybę ir skonį, o „kaina šioje vietoje ne esminis kriterijus, nes patenkinti klientai grįžta“ – atvirauja „Pyragainės Šarlota“ šeimininkas.
Daugelio pyragų receptūros atkeliavusios iš Ukrainos, kaip ir patyrę konditeriai, kurie pina raštais kepamus pyragus. Vieną pyragą suraityti užtrunka iki pusės valandos, o tai, šiais greito maisto ir greito bėgimo laikais, tampa ne tik atgaiva gomuriui, bet ir vertybė.
Svarbiausia „Pyragainės“ filosofijos dalis – NATŪRALŪS produktai. Jokių kompromisų ar nutylėjimų. Kaip sako savininkas: „jeigu reikės dėti kokią nors chemiją – geriau užkalsiu kavinės duris.“ Natūralūs, pačių verdami jautienos, vištienos, žuvies sultiniai prie nesaldžių pyragų ir kibinų... – jaučiate nostalgiją kokybiškiems laikams? Užsukite arba užsisakykite, kad, ko širdis geidžia, pristatytų į namus, ar į biurą!
Daugiau informacijos: http://www.sarlotapyragaine.lt/