Prieš metus Vilniaus centre atsidaręs modernus restoranas Grey, lankytojų labiausiai vertinamas dėl savo atmosferos, kurią kuria išskirtinis, puikiai apgalvotas, didžiulių erdvių interjeras, moderni europietiška virtuvė ir jaukus aptarnavimas.
Restoranas įsikūręs per du aukštus: pirmajame – Grey baras, su neįpareigojančia aplinka atsipalaiduoti gurkšnojant vieną iš 14 pilstomo alaus ir 100 vyno rūšių ir ragaujant užkandžius, kuriuos, pagal skonį, galima susikomplektuoti pačiam. Savaitgaliais čia galima ir papusryčiauti įspūdingais angliško stiliaus pusryčiais, Benedikto kiaušiniu ar kitais, tradiciniais, pusryčių patiekalais. Jei nusprendėte niekur neskubėti ir mėgautis vėlyvaisiais pusryčiais, visuomet galite paprašyti suplakti Mimozos kokteilį.
Antrame aukšte įsikūręs modernus restoranas su efektingais vaizdais pro langus į Katedrą ar Gedimino bokštą. Restoranas unikalus savo atvira virtuve ir visus metus jame kūrenamu griliumi, kuriame gaminami patiekalai ant žarijų: brandintas jautienos antrekotas, Black Angus jautienos nugarinė, jautienos steikas, vištienos kepsnys, grill daržovės. Restorane liks sotūs ir lengvesnės virtuvės mėgėjai, vegetarai ir netgi desertų mėgėjai. Vyšnių šerbetas su Prosecco, mangų kremo desertas su šokoladinio pyrago trupiniais, sluoksniuotas obuolių pyragas su morengais, juodojo šokolado pyragas su florentinais, marcipanu ir mėlynėmis – pripažinkit, desertų meniu skamba intriguojančiai.
Meniu kuria, ir du kartus per metus keičia, virtuvės šefas Ričardas Leckas – Lietuvos virėjų ir konditerių asociacijos narys, nuolat keliaujantis ir dalyvaujantis įvairiuose konkursuose, kūrybai jį įkvepia kulinarinės kelionės.
Vasaros metu atidaroma didžiulė ir jauki lauko terasa su gražiausiais miesto vaizdais - Katedra ir Gedimino bokštu.