Kataplanos arba Cataplanas – tai autentiški portugališki patiekalai, pagaminti variniuose troškinimo induose, vadinamuose "Cataplana”. Gali būti paruošti su bulvėmis arba ryžiais, 1 arba 2 asmenims. Galo do Porto gamina kataplanas su: su jūros gėrybėmis, su kriauklėmis, su aviena, moliuskais ir chiorizo, su vištiena, moliuskais ir chiorizo.
Espetadas - tai mėsos kepamos su įvairiomis daržovėmis iešmai, patiekiami ant specialaus stovo.Restorane ragaukite Estepadas iš: iš jautienos išpjovos, vištienos, kiaulienos su čiorizo, iš avienos, iš tigrinių krevečių su ananasais, su žuvimi, iš vištienos su čiorizo griežinėliais, iš kiaulienos su čiorizo griežinėliais.
Nusiteikite ilgiems pasisėdėjimams ir kulinariniams atradimams, nes be šių tradicinių patiekalų galėsite išragauti krevečių, chorizo ir kepenėlių su portveinu paštetus, Pasteis de Bacalhau - spurgytes iš džiovintos menkės, puikiausią portugališką žuvienę ir portugališkus desertus.