Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Įvyko „Bonduelle Žalioji Kepurė 2005“ atrankos etapas (LRVVKA)

2005-04-14
Publicējiet savu rakstu

Balandžio 10 dieną, Vilniuje, „Baltic Master“ mokymų centre, „Bonduelle“ kartu su Lietuvos Vyriausiųjų Virėjų ir Konditerių Asociacija (LRVVKA) surengė Lietuvoje „Bonduelle Žalioji Kepurė 2005“ virėjų atrankos etapą. Šis konkursas laikomas vienu prestižiškiausių kulinarinių konkursų Lenkijoje ir rengiamas jau 7-us metus iš eilės.

„Bonduelle Žalioji Kepurė 2005“ atrankoje demonstruodami savo įgūdžius ir sugebėjimus rungėsi devyni virėjai iš įvairių Lietuvos restoranų. Komisijos atstovai dalyvius vertino pagal darbo organizavimą, tinkamą produktų panaudojimą, higieną darbo metu, profesionalumą ruošiant patiekalą ir jo pateikimą: kūrybingumą bei vizualinį patiekalo apipavidalinimą.

Konkurso metu dalyviams reikėjo paruošti šešias šalto užkandžio porcijas per 50 minučių, gaminant buvo naudoti nemažiau nei trys „Bonduelle“ produktai.

Profesionalų komisija išrinko tris geriausius: Darių Dabrovolską iš UAB „Forumo Rūmai” (4-ta nuotrauka), kuris vertintojus pakerėjo šaltu sterko užkandžiu „Pavasaris“, Tomą Rimydį iš UAB „ Forumo Rūmai“, gaminusį vegetarišką daržovių-krevečių užkandį ir Larisą Andrijauskienę iš UAB „Raminora“, paruošusią kalakutienos užkandį.

„Bonduelle Žalioji Kepurė 2005“ finalas įvyks gegužės 10 dieną Lenkijoje, Sopote, o konkurso nugalėtojas vyks į stažuotę Prancūzijoje, „Bonduelle“ akademijoje. Finalo dalyviai bus stebimi ir vertinami profesionalų komisijos, kurią sudarys geriausi vyriausieji virėjai, tokie kaip Kurt Scheller („Sheraton“), Tony Bohman („Radisson SAS“) iš Lenkijos bei virėjai profesionalai iš kitų šalių.

Meniu.lt informacija