Ar norėtumėte suvalgyti lėktuvą, o gal visai nieko būtų vazonas su gėlėmis? Šiandien jau ne naujiena, kas buvo prieš kiek metų - sumąstyti ir užsisakyti kokį nors neįprastą tortą, tereikia tik išradingumo. Pasaulio konditeriai jau tampa šios srities menininkais.
Kai kasdien geri įprastai paruoštą kavą, tikriausiai įvairovė taip pat nepamaišytų. Aromatingos kavos puodelyje somelje „nupieš“ alyvuogės šakelę ar liūto galvą. O jei pabodo kasryt „doroti“ neišvaizdžiai paruoštus sumuštinius, iš vakaro pasigaminti galima linksmesnio vaizdo užkandėlių, kurios ryte tikrai gali praskaidrinti nuotaiką.
O prie išradingų skanėstų pasiūlysiu užkandėlę, kuriai tereiks arbūzo ( raudono, geltono ) ir fetos sūrio. Supjaustykite gabalėliais arbūzą, prieš tai išėmę sėklas, sudėkite į indą ir apibarstykite trupintu fetos sūriu, galima paskaninti šiek tiek baziliko lapeliais.
Parengė Jolanta Bagurskienė
Nuotraukose:
Vaikiškas tortas „Kepinukas“ (http://photowebs.blogspot.com )
Arbūzo ir fetos užkandėlė (http://farm2.static.flickr.com )
Nuorodose:
Tortai - http://photowebs.blogspot.com/2006/09/cake-decoration.html
Kavos menas - http://photowebs.blogspot.com/2006/11/coffee-art.html
Užkandėlių išradingumas - http://photowebs.blogspot.com/2007/01/creative-and-funny-sandwiches.html
Meniu.lt informacija