Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Garsėjančioje savo konditerija „Pilies kepyklėlėje“ – nauji žiemos skanėstai (Vilnius)

2006-01-24
Publicējiet savu rakstu

Žiemą norisi valgyti daug sotesnį maistą, nes šiuo metų laiku organizmas išeikvoja daugiau energijos, todėl „Pilies kepyklėlės“ virėjas svečiams siūlo daugiau patiekalų iš mėsos, žuvies, makaronų. Salotų sąrašą papildė šviežių daržovių salotos su keptu „President“ sūriu bei karštos salotos. Virėjas kviečia paragauti ir sočios vengriškos sriubos, skorpionžuvės kepsnio su ryžiais, makaronų „Condriglioni“ su lašiša ir grybais, blynelių su mėsa bei kitų naujienų. Kavinės valgiaraštyje taip pat rasite lašišos, kiaulienos ar jautienos kepsnių, daugiau nei dešimt rūšių įvairių salotų, garsiąją sūrio sriubą su baravykais ir krevetėmis ar net daržovių bei vištienos pyragų, patiekiamų su padažu ar sultiniu.

O kas nežino garsiųjų „Pilies kepyklėlės“ pyragų ir tortų? Kai tik kavinė pradėjo veikti, šeimininkai planavo kepti bandeles, o šiandien jie jau didžiuojasi dideliu skanėstų asortimentu: karštas Kanadietiškas obuolių pyragas, štrudelis, keptas sūrio pyragas, pyragas su slyvomis rome, pyragas „Marakuja“... Pasak šeimininkės L. Padleckienės, lankytojai labiausiai pamėgo „Karališką“ ir „Rafaelo“ tortus, kurie pasisekimą turi jau keletą metų. Neseniai kavinėje kepamų skanėstų valgiaraštį papildė orinis sluoksniuotis su persikais ir varškės-persikų pyragas. Tortus ir pyragus kavinėje galima užsisakyti ir iš anksto.

„Pilies kepyklėlė“ lankytojams prie patiekalų ar saldumynų siūlo gausų vynų ir kavos asortimentą, kuris nenuvils net išrankiausio lankytojo. 

Jolita Vitkauskaitė