Gaminsime Jums įvairius mėsos, žuvies ir vegetariškus patiekalus su grybais ir šio sezono daržovėmis. Visi patiekalai gaminami su šviežiomis daržovėmis iš sertifikuoto biodinaminio restorano ūkio, kuris turi „Demeter“ kokybės sertifikatą. Demeter - tai pasaulinės ekologinės biodinaminės žemdirbystės asociacijos ženklas.
Biodinamika - „bios“ (gyvybė) ir „dynamics“ (energija).
Sezono meniu
Salotos
Salotų lapai su keptomis voveraitėmis, ožkos sūriu, graikiniais riešutais ir bazilikų padažu
Sriuba
Kreminė miško grybų sriuba
Skaidri voveraičių sriuba
Karštieji užkandžiai ir patiekalai
Voveraičių, jaunų bulvyčių ir daržovių užkepėlė su sūrio padažu
Rankų darbo virtiniai (Ravioli) su keptais baravykais
Jūrų šukutės su voveraitėmis ir porų tyre
Veršiena, pagaminta žemoje temperatūroje, pateikiama su kukurūzų polenta ir keptomis voveraitėmis
Sausai brandintas (28 dienų) jautienos nugarinės kepsnys (Ribeye) su keptomis voveraitėmis ir keptomis jaunomis bulvytėmis
Mūsų gamybos sezoniniai šerbetai (prašome teirautis padavėjų)
Mūsų
gamybos uogų limonadai (prašome teirautis padavėjų)
Laukiame
Jūsų svečiuose!
Valgiaraštis>>
Staliukų
rezervavimas: +370 686 00488 arba info@esse.lt
https://blog.luxuryrestaurantguide.com