„Starapolės“ restorane natūraliai anglimi kūrenamoje krosnyje kepami jautienos, elnienos, ėrienos, kalakutienos, antienos kepsniai, kiaulienos šonkauliukai. Aukštą patiekalų kokybę ir skonį garantuoja ne tik profesionalaus virtuvės šefo meistriškumas, bet ir tai, jog visiems patiekalams naudojamos šviežiausios ir kokybiškiausios žaliavos bei produktai iš vietinių lietuviškų ūkių. Dauguma tiekėjų yra ekologiniai ūkiai!
Pagrindiniame meniu yra ir keletas patiekalų, skirtų vegetarams, taip pat, atsižvelgiant į kliento poreikius ir norus, patiekalo sudėtį virtuvė gali pakeisti. Svečiui pageidaujant virtuvės šefai gali pagaminti patiekalą čia ir dabar, net nesantį restorano meniu!
Dienos pietų meniu restorane keičiamas kiekvieną dieną. O patiekalai visuomet išskirtiniai - restorano šefai gamina tradicinius lietuviškus patiekalus, kitaip nei įprasta. Įdomu kaip? Atvykite pamatyti ir paragauti!
Gėrimų korta varijuoja nuo Škotiškų, Islay salos viskių (pvz. Bowmore 12 YO ir Laphroaig 10 YO), pasaulyje pripažinto konjako (Hennesy VSOP ir Martell XO), išskirtinių likerių (pvz. Fernet Branca, Limoncello) iki rūpestingai išieškotų vynų iš Ispanijos, Italijos, Prancūzijos geriausių regionų.