Kas sugalvojo, kad Benedikto kiaušiniai su šilkiniu padažu tik sekmadienio brunch'ui, o Siuzetės blyneliai tik iki 12 valandos ryte? Taisykles, Vilniuje įsikūręs gastrobaras "California Tapas & Wine“, palieka pilkai masei ir pirmieji žengia žingsnį arčiau Jūsų norų - PUSRYČIŲ VISĄ DIENĄ.
Nuo šiandien svetingiausiame miesto bare "California" ilgai ir nenuobodžiai išieškotu ir atidirbtu pusryčių meniu, galėsite mėgautis nuo pirmadienio iki sekmadienio, nuo pusryčių iki paryčių. Kiekvienas pusryčių meniu esantis patiekalas yra ruošiamas à la minute principu, kas virtuvės terminologijoje reikštų, kad maistas pradedamas gaminti tik tada, kai buvo užsakytas.
Aukščiausio lygio pusryčių patiekalai, kokius gautumėte New York'e, Paryžiuje ar Tokijoje už liberaliausią kainą: nuo 5 Eur iki 8,5 Eur.
Ir taip, čia viskas pagal geriausių pusryčių ir brunch'ų tradicijas, nuo Benedikto kiaušinių iki austrių su šampanu.
Austrės „Tsarskaja“ su tradiciniu svogūnų arba namų gamybos imbiero padažu, duona, sviestu.
„Croque monsieur“ -.keptas sumuštinis su sūriu ir jautienos kumpiu arba šonine.
„Croque madame“ - keptas sumuštinis su sūriu, jautienos kumpiu arba šonine ir keptu kiaušiniu.
„Florentinas“ su špinatais.
Benedikto kiaušinis su olandišku padažu, šonine ant poliarinės bandelės.
„Egg Royal“ su sūdyta lašiša ir raudonaisiais ikrais.
„Crêpes Suzette“. Lietiniai blyneliai su „Grand Marnier“ (karamelės ir apelsinų) padažu ir ledais.
Ravioliai, įdaryti trijų rūšių riešutais (kedrais, migdolais, lazdynais), sūrio padaže.
„Chorizo al vino“. Vyne keptos čoriso dešrelės.
Prie pusryčių meniu siūloma ir įvairių gėrimų su specialiomis kainomis: šampanas, vynas, putojantis vynas, kokteiliai, šviežiai spaustos sultys.
Kokteilis „Garden Chili“ (džinas, sodo vanduo, paprika, agurkai).
Gastrobaras „California Tapas & Wine“, Subačiaus g. 2, Vilnius. Jo „Facebook“ paskyra.
Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.