Renkantis, kur pavalgyti žmones pradeda traukti ne įžymūs šefai ar žvaigždutės, o kiti kriterijai, jie ima vertinti ir gerbti įvairovę, aukoti labdarai, domėtis sveika gyvensena bei įsitraukti į bendruomenės gyvenimą ir parodyti, kad jiems rūpi. Užsukę į SAULA restoraną galite prisidėti prie "Maisto banko iniciatyvos" tiesiog skanių pietų metu ir Jums tai nekainuos nei cento.
Čija sėklų panakota su trintomis braškėmis, naminiais sausainiais ir karamele. Šis desertas dalyvauja „Maisto bankas“ projekte "Pasaldink gyvenime", taigi 0,50 eur nuo šio deserto skirsime nepasiturinčių maitinimui. Pasaldink gyvenimą ne tik sau, bet ir kitam!
Restorane „SAULA“ pristatoma kūrybiška, sezoninė, moderni lietuviška virtuvė, kurioje naudojami vietinių ūkininkų Lietuvoje užauginti/ pagaminti pieno, mėsos, žuvies bei kiti produktai. Restorano „SAULA“ virtuvėje kepama duona, verdami džemai ir tyrės, restorano komanda patys augina prieskonines žoleles savo darže.