Beerhouse Craft&Kitchen alaus baras, panašu, apgalvotas ir išieškotas iki mažiausių smulkmenų, su malonumu ieškojimų ir atradimų procesui. Baras, įsikūręs Vokiečių gatvės požemiuose, turi 7 savo stiliumi ir atmosfera visiškai skirtingas erdves: angliško pub‘o, belgiškos aludės, nedideli ir intymūs (10ties vietų) bei didelėms kompanijoms (iki 40 vietų) pritaikyti alaus kambariai.
„Beerhouse“ yra bene vienintelė vieta Vilniuje, kur galima rasti tiek skirtingų alaus rūšių vienoje vietoje: 20 pilstomo ir 300 alaus rūšių buteliuose. Nuo kvietinių iki porterio, nuo mažųjų iki pasaulio didžiųjų aludarių.
Beerhouse“ siūlo kasdien atnaujinamus dienos pietus. Kiekvieną alaus rūšį išragauja ir kruopščiai atrenka baro someljė, pirmoji profesionali alaus someljė moteris Lietuvoje. Skirtingų alaus rūšių ir stilių degustacijas, su alaus someljė, galima užsisakyti privačiai, tiek nedidelėms kompanijoms, tieks ir įmonėms. Neplanuotą ir neįpareigojančią 3 skirtingų alaus rūšių degustaciją (po 200ml) galima užsisakyti tiesiog prie baro.
Geras alus neatsiejamas be gero apetito ir teisingai parinkto ir pagaminto maisto. „Beerhouse“ virtuvė gamina įvairių alaus šalių patiekalų rinkinius, BBQ šonkauliukus, lietuvišką šamą, čia visada galima skaniai papietauti dienos pietų metu, o savaitgalius pasitikti su vėlyvaisiais pusryčiais. Virtuvėje, kiek įmanoma naudojamos vietinės, sezoninės žaliavos, tad ir meniu keičiamas atsižvelgiant į sezoną.
Dėl unikalių ir skirtingų salių, kokybiško maisto ir įspūdingo alaus pasirinkimo „Beerhouse“ – įdomi vieta šventėms ir pobūviams organizuoti. Pobūviams virtuvė yra paruošusi specialų meniu, kuris gali būti derinamas, pagal individualius poreikius.