Restorano „One for All“ originali koncepcija - įtraukti į valgiaraštį įvairių šalių tradicinius patiekalus, gimė iš poreikio, meilės ir gurmaniškų įspūdžių, kuriuos kiekvienas atsiveža iš kelionių. Šiuos jūsų ir mūsų gurmaniškus įspūdžius „One for All“ perkelia į restorano virtuvę ir patiekia juos kiek įmanoma autentiškiau, tačiau laikantis aukštų produktų ir gamybos kokybės reikalavimų. Juk tie lūkesčiai nieko neįprasto keliaujantiems – tai natūralus ir laukiamas potyris kelionėse. Kodėl jo negali būti čia, Lietuvoje? Gali ir turi būti!
Meniu – aiškus, neperkrautas nereikalinga informacija, kiekvienas svečias jame ras ką išsirinkti. Ukrainietiški Kijevo kotletai (sako, kad „One for All“ jie daug skanesni už legendinius Neringos restorano Kijevo kotletus), lietuviškai-žydiški cepelinai (kiekvieną dieną verdami šviežiai, todėl jie patenka į skaniausių cepelinų Lietuvoje TOP‘ą), amerikietiški mėsainiai (mėsą virtuvės meistrai patys gamina tik iš šviežios jautienos), vengriška guliašo sriuba, bulgariškos salotos „Schopska“... Keliaujate mintimis į kulinarinę kelionę?! Apsilankykite „One for All“ - jūsų kelionė bus tikra! Čia net dienos/verslo pietūs (nuotraukoje) kiekvieną dieną vis kitokie, kur sriuba, salotos ir karštas patiekalas, visi trys atspindi vis kitą pasaulio virtuvę.
Naujas meniu idėjas įkvepia restorano komandos kelionės bei domėjimasis kitomis šalimis ir jų kultūromis, jų maisto gaminimas, patiekalų įvairovė.O idėjas realybe paverčia virtuvės šefė su įspūdinga 25 metų darbo virtuvėje patirtimi.
Įvairių šalių nacionaliniai patiekalai, visada šviežias maistas, profesionalus aptarnavimas ir puikus vaizdas pro restorano langus į Užupio angelą, visa tai rasite čia, restorane skambiu ir reikšmingu pavadinimu. Kaip legendinių „Trijų muškietininkų“ autorius Aleksandras Diuma sakė – „visi už vieną, vienas už visus“, ar ši romantiška dvasia jaučiasi ir „One for All“ restorane – patikrinti teks Jums!