Aistė Pilvelytė dažnai atsiduria žurnalistų akiratyje, tačiau retai pokalbiai su žavia ir veiklia moterimi išeina už kūrybos ir darbo ribų. Šį kartą mums pavyko išsiaiškinti atlikėjos grožio receptą bei ko reikia, kad gaminamas patiekalas visada būtų skanus.
Kuo vadovaujatės gyvenime?
Jei užplūsta neigiamos emocijos, nukreipiu jas teigiama linkme. Nevartau praeities puslapių ir visada einu pirmyn...
Koks Jūsų grožio receptas?
Miegas ir dar kartelį miegas (šypsosi Aistė, – aut. past.).
Kaip atrodo įprastas Aistės rytas?
Vandens stiklinė, apelsinas ar obuolys ir kava.
Kas Jūsų šeimoje dažniau gamina? Jūs ar Jūsų vyras?
Manau, kad tai priklauso nuo laiko... Jei aš laisva, visada pagaminu ką skanaus, jei jis turi daugiau laiko, jis gamina.
Sakoma, kad vyrai geriausi kulinarai. Pritariate šiam teiginiui?
Pritariu. Moterys pranašesnės kitose sferose. Nors tai ir ginčytinas klausimas (juokiasi atlikėja, – aut. past.).
Kokiu patiekalu palepinate savo vyrą?
Mėgstamiausias jo patiekalas – pomidorinė sriuba su aviena.
Ką dažniausiai gaminate?
Vištieną.
Gal atskleisite savo firminio patiekalo receptą...
Gaminti iš širdies ir neskubėti. Tada galima „priburti“ ką nors skanaus.
Ką dažniausiai valgote pietums? Kokios virtuvės patiekalus renkatės?
Mano pietūs būna lengva sriubytė (neriebi), salotos ir natūralios sultys... Labiausiai mėgstu kinų, japonų, Tailando virtuves. Dievinu italų virtuvės patiekalus.
Kas dažniausiai lemia pasirinkimą, kur pavalgyti ar tiesiog praleisti laiką?
Man labai svarbi švara, geras kvapas, jaukumas. Esu išranki maistui... Tai, ką mes valgome, geriame, atspindi mūsų išvaizda ir sveikata...
Kokia mėgstamiausia Jūsų kavinė/restoranas? Kodėl?
„Sorentina“, „Pegasus“, „Pizza Jazz“, GCW japonų virtuvės patiekalai, „Pomodoro“ – geras maistas ir jauki aplinka.
Kuo saldinate savo gyvenimą?
Juodu šokoladu.
Daug keliaujate. Kur ir kokių egzotiškų valgių yra tekę ragauti?
Įvairiausių. Labiausiai įsiminė Dominikoje aplankytas indų restoranas kalnuose – nepakartojama atmosfera, labai skanus maistas, o pagrindinis patiekalo akcentas – padažai... Maistas patiekiamas lapuose ir valgomas rankomis.
Ko niekada nevalgytumėte?
Varlės, sraigės ir žalios mėsos.
Dėkojame už nuoširdžius atsakymus.
Živilė Kleivaitė
Meniu.lt informacija