„Kolegos" unikalūs tuo, jog kiekvieną dieną čia rasite naują meniu! Kas dieną – 15 pagrindinių patiekalų ir 3-4 sriubos. Toks tempas garantuoja, kad produktai šaldytuvuose niekada neužsistovi, todėl visuomet čia rasite tik šviežią maistą. Keletas populiariausių patiekalų, klientų pageidavimu, yra nuolatos, tačiau 80% meniu keičiamas kiekvieną dieną. Tuo įdomybės nesibaigia, užeigos lankytojai patys gali tapti meniu autoriais, siūlydami ar prašydami kokius patiekalus norėtų matyti valgiaraštyje.
Kasdieną „Kolegose" gaminami bent keli patiekalai iš egzotinių produktų ar receptūrų, pavyzdžiui: šernienos kepsniai, strutiena, arkliena. Atrodytų – iš kur tiek idėjų, užsidegimo ir teisingų sprendimų tokioje, iš pirmo žvilgsnio, paprastoje užeigoje? „Kolegos" turi labai rimtą kozirį prieš daugelį kavinių ar net restoranų – virtuvė ir maisto ruoša yra didžioji užeigos savininko gyvenimo aistra ir pašaukimas, todėl – išlygų maisto ir darbo kokybei nebūna. Visi, tos dienos patiekalams reikalingi, produktai į virtuvę atvyksta ryte, nieko nelieka rytojui, čia niekada negausite pašildyto maisto, nes viskas ruošiama šviežiai.
Nors meniu nuolat keičiasi, bet yra ir kai kas pastovaus – kiekviena diena pas „Kolegas" – cepelinų diena, mat virtuvės komanda – rimti profesionalai cepelinų gaminime. Čia ruošiama bent 8 skirtingos šio patiekalo rūšys, jų paskanauti lankytojai atvažiuoja net iš Vilniaus, atsiveža vaišinti užsieniečius, o paragavę teigia, jog būtent čia yra skaniausi cepelinai Europoje. Ne tik cepelinų, bet ir visų kitų patiekalų porcijos lankytojų teigimu „lengvai šokiruoja" dėl savo gausos ir dydžio, tačiau, kai taip skanu, galima sau leisti pasimėgauti maistu ilgiau ir sočiau.
Pobūviai
Kiekvienas „Kolegose" organizuojamas pobūvis, ar tai būtų gedulingi pietūs, ar linksmas vakarėlis, prasideda nuo nuoširdaus pokalbio su užsakovu. Žodžių „ne" ar „mes to negaminam" virtuvės šefų žodyne nėra, prieš kiekvieną šventę meniu paruošiamas pagal užsakovo pageidavimus. Artėjant pobūviui dizainerė puošia salę, pagal aptartą ir suderintą planą. „Kolegose" dirba 14os profesionalų komanda, visuomet pasiruošusi sukurti mažą stebuklą, kurį svečiai ilgai atsimintų, su geriausiomis emocijomis. Gedulingi pietūs 10 žmonių „Kolegose" ruošiami taip pat atsakingai, kaip ir mero inauguracijos iškilmės.
„Kolegų" užeigoje Pašilės gatvėje vienu metu, skirtigose salėse, gali švęsti iki 100 žmonių, o Žiedo gatvėje – iki 50 žmonių. Šalia užeigų įrengtos patogios ir erdvios stovėjimo aikštelės. Jei šventę organizuojate kitose patalpose ar gamtoje, „Kolegų" komanda pasirūpins išvežamuoju maitinimu ir pobūvio aptarnavimu ne tik visoje Ukmergėje ir regione, bet ir bet kuriame Lietuvos kampelyje.