Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Naujai įsikūręs restoranas vos 15 min nuo Marijampolės, pačiame Kalvarijos centre. Dviejų aukštų jaukus ir šiltas pagrindinis restoranas jus pakvies draugų susibūrimams, šventiniems vakarams ar tiesiog dienos pietums, o visiškai naujutėlė, moderniai įkurta banketinė salė pasiūlys pakankamai vietos konferencijoms, šeimos šventėms, vestuvėms ar kitiems pasibūvimams (iki 100 žmonių).
Geriausiai iš meniu restoraną pristato keletas patiekalų: „Trobių karka", lietuviški cepelinai, įvairūs kepsniai su gardžiais grybų ar sūrio padažais, lietuviškos žuvies ir vištienos patiekalai. Tai, kad svečiai būna nustebinti gera maisto kokybe, didelėmis porcijomis ir jaukiu interjeru, „Trobių" nestebina, nes dažniausias komentaras: „nesitikėjome, kad tokį restoraną rasime Kalvarijoje!". Beje - „Trobiuose" daugybė pasiūlymų ir mažiesiems gurmanams.
Sezono metu visas įmanomas daržoves restoranas perka iš vietinių ūkininkų ir atitinkamai pritaiko tai savo valgiaraštyje. Nenuostabu, jog būtent Suvalkijoje vienos geriausių ir kokybiškiausių žaliavų dėl itin derlingų žemių, todėl „Trobiai" pirmenybę teikia būtent vietiniams produktams, o bendradarbiauja tik su lietuviškais tiekėjais.
Meniu keičiamas kiekvieną sezoną, nes teisingiausias kelias - jį pritaikyti prie sezoninių žaliavų ir klientų pageidavimų. Nors tradicinius receptus keisti dažnai ne taip lengva, o kartais ir rizikinga, naujos tendencijos maisto srityje „Trobius" įkvepia moderniems priedams ir patobulinimams. Restorano meniu praturtinamas patiekalais su sveikuoliškais špinatais, rukola, feta ir kitais ingredientais, kurie lietuviškai virtuvei gal ir nėra būdingi, tačiau suteikia tradiciniams patiekalams modernių atspalvių.
Pagrindinės restorano salės yra labai jaukios, primenančios senovišką trobą, su židiniu ir spragsinčia ugnimi, šaltiems vakarams sušildyti. Tuo tarpu pobūvių salė įrengta moderniai ir tinka šiuolaikiškiems pobūviams ir konferencijoms. Dviejų aukštų restorane įprastai telpa apie 60 žmonių, o atskiroje, naujoje banketinėje salėje talpinama iki 100 žmonių.
Pobūviai:
Atidaryta pobūvių salė - jaukiai ir moderniai įrengta. Minimalistinis interjeras leidžia salę apipavidalinti pagal pobūvio temą ir „nesipjauna" su kliento norimomis dekoracijomis ar temine švente. Modernus projektorius, didelis ekranas, puiki garso aparatūra, atskiras alaus baras, židinys, o vidiniame kiemelyje daug vietos, tad šiltus vasaros vakarus galima švęsti lauke, o norint šventę organizuoti viduje – visi patogumai! Šalia restorano yra daug vietų pasistatyti mašinoms.
Klientams siūloma pasirinkti patogiausią šventės susėdimo tipą nuo ilgų tradicinių stalų iki apvalių, modernių stalų su baltais arba vyšniniais „sijonais". Pageidaujantiems restoranas salę gali papuošti tinkamais šventei dekorais, parekomenduoti vedėjus ir muzikantus.
Banketinėse salėse bendrų sėdimų vietų - iki 100 (restorano antras aukštas - iki 40 sėdimų vietų, restorano pirmas aukštas - iki 30 sėdimų vietų), o žmonių skaičiaus furšetuose neribojamas, nes tai priklauso nuo šventės paskirties ir kliento reikalavimų.
Banketų meniu derinamas individualiai su kiekvienu klientu. Gedulingus pietus ir metines geriausiai rinktis iš kelių standartinių variantų, priklausomai nuo kliento galimybių
Išvežamieji pobūviai:
„Trobiai" išvežamiesiems pobūviams turi visą reikiamą įrangą, tad kaimynystėje, organizuojant šventę, rūpestį dėl maitinimo organizavimo galima perduoti patyrusiai restorano komandai. Meniu, kaip ir pobūviams, derinamas individualiai, be to - tai priklauso ir nuo sezono, ir nuo kliento pageidavimų.