Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
uoksas - restoranas, skaičiuojantis septintus veiklos metus ir pirmasis Lietuvoje, subrandinęs naujosios lietuviškos virtuvės idėją. Kulinarinės interpretacijos bei drąsūs eksperimentai, siekant išgryninti lietuviško maisto kultūros vertybes, virto prasminga kelione į pripažinimą, eilę metų tampant vienu iš geriausių restoranų Baltijos šalyse.
Valgiaraštis restorane - mikrosezoninis, nuolat kintantis drauge su metų laikais. Dirbame su vietinės kilmės (Baltijos regiono) sezoniniais produktais. Pasitelkdami modernias technikas, profesionalius įgūdžius ir artimą mums šiaurietišką estetiką, siekiame įprasminti tradicinius skonius naujoje išraiškoje.
Siūlome išragauti sezoninį valgiaraštį arba sezoninio valgiaraščio degustacijas, bei vyną dermėje su patiekalais. Šeštadieniais nuo 12.00 val. svečius pasitinkame vėlyvaisiais pusryčiais.