Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Spalio 2d. duris atvėrė naujas, madingas ir kokybiškas vyninė-restoranas “TEN”.
Vyninės-restorano meniu turi kuo nustebinti: nuo šio šimtmečio nacionaliniu Lietuvos patiekalu tapusiu aštuonkojo čiuptuvu arba paryžietišku jautienos tartaru, o gal black angus užaugintoje Lietuvoje išpjova ar burgeriu. Čia daug jūros gėrybių, mūsų rūkyta skumbrė, šamas, čia kokybiški mėsos patiekalai ir be abejo, lengvumą mėgstantiems - salotos ar tartarai. Per pirmą savaitę jau spėjo pasklisti kalbos, kad tokio kreminio tuno tartaro jau seniai niekas neragavo.
Savaitgaliais čia tiekiami brunch’ai, jų meniu Benedikto kiaušiniai su Parmos kumpiu arba pačių rūkyta lašiša, prancūziškas omletas, varškėtukai, lietiniai bei ispaniškas troškinys su chorizo.
Restorano dizainas ir atmosfera taip pat nukelia ten, kur saulėta, šilta bei visada lydi gera muzika ir skardus juokas. Toks ir pavadinimas - “TEN” - svajonėms arba tiesiog 10-ukas. Erdvė sudaryta iš dviejų salių: Holivudo ir Kalifornijos. Sukurtos skirtingos aplinkos, pritaikytos kiekvieno norus – daugiau privatumo ar tiesiog šurmulio. Daugiau Holivudo ar daugiau spalvotos Kalifornijos! Šefas Džiugas Girončikas atsikraustė į Marijampolę būtent dėl šio projekto. Platus gėrimų asortimentas leidžia ragauti ir atrasti daug naujų skonių.