Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Tradicinis kinų maistas ir aptarnavimas pasiekiamas Jūsų ranka. Įperkami, skanūs ir greitai paruošiami patiekalai. Mes dirbame, kad patenkintume Jūsų poreikius bei norime, kad visi galėtų mėgautis sveika ir labai skania kinų virtuve. Lauksime Jūsų!
Alergenų sąrašas
Alergenų sąrašas ir jų žymėjimas, rūpindamiesi jūsų sveikata, pateikiame alergijas arba netoleravimą
sukeliančių medžiagų ir jų produktų sąrašą, jų žymėjimą patiekaluose:
1 – Glitimo turintys javai ir jų produktai (kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas arba jų
sukryžmintos atmainos) Išskyrus: kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės;
kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus; miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus; javus,
naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai.
2 – Vėžiagyviai ir jų produktai.
3 – Kiaušiniai ir jų produktai.
4 – Žuvys ir jų produktai, išskyrus: žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę
medžiagą; žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui.
5 – Žemės riešutai ir jų produktai.
6 – Sojų pupelės ir jų produktai, rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus; natūralių tokoferolių mišinius
(E306), natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą; iš sojos pupelių
aliejaus gautus fitosterolio esterius; augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių.
7 – Pienas ir jo produktai ( įskaitant laktozę), išskyrus : išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant
žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai; laktitolį.
8 – Riešutai ir jų produktai, t.y. migdolai, lazdyno, graikiniai riešutai, anakardžiai, pekaninės karijos,
brazilinės bertoletijos, pistacijos, makadamijos ar Kvinslendo riešutai. Išskyrus: riešutus, naudojamus
alkoholio distiliatų, įskaitant ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai.
9 – Salierai ir jų produktai.
10 – Garstyčios ir jų produktai.
11 – Sezamo sėklos ir jų produktai.
12 – Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10mg/kg arba 10mg/l, visame SO2
skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus.
13 – Lubinai ir jų produktai.
14 – Moliuskai ir jų produktai.
Minėta informacija gali būti teikiama kainų etiketėse, informaciniuose kataloguose, meniu ir / ar kitose
vartotojui prieinamose vietose.